13 sfaturi utile pentru a avea o piele strălucitoare uimitoare

Toată lumea vrea să aibă o piele grozavă, dar nu toată lumea știe cum să o obțină. Astăzi industria de îngrijire a pielii este în valoare de aproximativ 121 de miliarde de dolari (da, care este de miliarde cu un “B”), în conformitate cu statista.com. Numai acest număr arată că oamenii sunt interesați de sănătatea pielii. Mulți trăiesc în viața noastră zilnică, fără să ne dăm seama că sarcinile obișnuite pe care le facem ar putea să ne afecteze șansa de a straluci pielea. de la prea mult soare la folosirea produselor de îngrijire a pielii greșit aici sunt 10 sfaturi utile pentru pielea strălucitoare.

Exercițiu

Conform momentelor india.com, exercițiile fizice sunt minunate pentru sănătatea pielii. motivul pentru aceasta este dublu. În primul rând, vă ajută să circulați sânge prin corpul vostru. Acest lucru vă permite să obțineți mai mult oxigen pentru piele și o face să pară mai vie. De asemenea, ajută la spălarea toxinelor din corpul dumneavoastră, care sunt rele pentru sănătatea pielii. Amintiți-vă că transpirația este bună, exercitați în mod regulat o sănătate mai bună a pielii.

hidratarea

Apa este extrem de importantă pentru pielea sănătoasă. Beți recomandat 8 pahare pentru a evita ca un prune la sfârșitul zilei. O sursă excelentă de hidratare pentru pielea strălucitoare este apa de nucă de cocos. Potrivitgreentribe.com, apa de nucă de cocos are proprietăți anti-îmbătrânire. Ea are, de asemenea, acnee de luptă, curățare și chiar mădulare luptă proprietăți. Dacă aș fi fost tu, aș începe să beau ceva apă de nucă de cocos astăzi.

Evitați produsele dure de îngrijire a pielii

Există multe produse de îngrijire a pielii pe piață astăzi. problema este că unii dintre ei sunt prostii. de asemenea, ele pot afecta pielea. statul mayoclinic afirmă că unele dintre aceste săpunuri elimină uleiul din piele. Uleiul este o componentă majoră dacă doriți să aveți piele strălucitoare. ar trebui să evitați să luați dușuri lungi (sunt vinovat de asta). Dușurile lungi spală umiditatea prețioasă din piele.

Evitați produsele lactate

Lupta neîncetată cu laptele continuă. Revista de sănătate a femeilor afirmă că și produsele lactate organice pot stimula glandele și porii dumneavoastră și pot duce la acnee. Încercați alte alternative de lapte, precum și tăiați laptele din dieta dvs. dacă doriți pielea stralucitoare.

Utilizați protecție solară pentru pielea strălucitoare

Nimic nu îmi îmbătrânește pielea destul ca soarele. Soarele îndepărtează umezeala de pe piele. Și, deși este bine să obțineți o vitamină D. Nu supradozați pe razele solare. expunerea pe termen lung va duce la arsuri la soare și, uneori, la cancerul de piele. Dacă locul de muncă implică expunerea la soare, purtați îmbrăcăminte de protecție dacă este necesar.

Evitați fumatul

Fumatul este rău în totul. Oamenii care fumează nu sunt doar la risc pentru cancer pulmonar. De asemenea, fumatul îngust vasele de sânge în piele, potrivit clinicii Mayo. Vasele de sânge mai limitate înseamnă mai puțin sânge, mai puțin sânge înseamnă mai puțin oxigen pentru piele. Dacă doriți să vă îmbunătățiți sănătatea pielii și să vă opriți fumatul peste tot!

Evitați prea mult zahăr

La naiba de toate lucrurile bune trebuia să fie zahăr. Ei bine, cred că zaharul este de fapt o toxină. De asemenea, Prevention.com afirmă că defalcarea zaharurilor dăunează colagenului care menține pielea netedă.

Spuneți nu la mașini de ras

Acest lucru se aplică în special dacă sunteți un tip. Evitați sculpturile ieftine. Potrivit huffingtonpost-ului, o dracu ‘de iritare a pielii. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți piele sensibilă. Este mult mai probabil să vă tăiați folosind un aparat de ras ieftin. Investiți într-o mașină de ras și calificați-vă viața mai ușoară. Readers digest, de asemenea, afirmă că trebuie să vă bărbați împreună cu direcția de creștere a părului, contrar credinței populare. Această metodă evită iritarea pielii și previne deteriorarea părului.

Demachiant pentru pielea strălucitoare

O curățare delicată este întotdeauna cea mai bună pentru curățarea pielii. Mai ales o spălare a feței. Evitați întotdeauna utilizarea de săpunuri dure pe fața sau pe corp. Încercați brandurile dermatologice testate. Asigurați-vă că utilizați produse de îngrijire a pielii verificate pe pielea dvs. și că nu este făcută în secret din acidul găsit în Timbuktu.

Citiți întotdeauna etichetele produsului pentru îngrijirea pielii

În aceste zile, oamenii ar fi putut împinge grăsimea de porc într-o sticlă și să spună că este bine pentru îngrijirea pielii. Fi vigilent. Dacă știți că aveți o alergie cutanată, verificați etichetarea produsului. Unele produse pot conține ingrediente care sunt dure pe piele. Academia americană de dermatologie spune că produsele pe care le utilizați pe pielea dvs. ar trebui să depindă de tipul de piele. utilizați produse ușoare pentru pielea sensibilă și evitați produsele care părăsesc pielea iritată și uscată.

Ia somn adecvat pentru pielea stralucitoare

Pe lângă soare, nimic nu te face să arăți ca și o persoană bătrână care nu are somn. În permanență aveți mahmureală? stai până târziu în fiecare noapte? Lipsa de somn scade circulația sângelui. După cum am discutat înainte, circulația sanguină este esențială pentru pielea sănătoasă. când obținem cantitatea potrivită de somn, ne simțim odihnă și pielea noastră arată mai realistă în loc de zombie. somnul pentru pielea stralucitoare este important. in functie de webMD.com dormind 5 ore fata de somn 7 cauzeaza de doua ori cantitatea de riduri care sa apara pe fata ta. Obțineți niște oameni de somn, există un motiv pentru care se numește odihnă pentru frumusețe. Puteți citi, de asemenea, despre aceste 5 sfaturi esențiale pentru a obține un somn de calitate .

exfolierea

Pielea strălucitoare iubește exfolierea. Ceea ce face exfolierea este îndepărtarea pielii moarte din corpul dumneavoastră, astfel încât pielea mai proaspătă este expusă. aceasta vă oferă o privire mai tânără. Deși nu ne putem pune cu degetul. Porii apar mai mari atunci când sunt umpluți cu murdărie și ulei. Exfolierea îndepărtează resturile, lăsând pielea mai curată. Această metodă poate fi, de asemenea, bună pentru tratamentul acneei în conformitate cu foartewell.com

Se hidratează frecvent

Umiditatea scapă în mod constant de pe piele. Deci, cea mai bună opțiune este să hidratezi. hidratarea vă ajută să cultivați pielea strălucitoare. Corpurile noastre sunt formate din aproximativ 70% apă. Acesta este unul dintre motivele pentru care arătăm ca niște prune uscate atunci când petrecem prea mult timp la soare. Soarele culege umezeala din pielea noastră, așa că trebuie să găsim întotdeauna o modalitate de a obține această umiditate. Cand hidratam, intinerim pielea.

Aceste sfaturi utile vă vor îmbunătăți jocul de îngrijire a pielii dacă le aplicați. nu trebuie să aplicați toate, ci să utilizați cele care se aplică cel mai mult pentru dvs. Și dacă deja ai piele stelară, atunci mai multă putere pentru tine prietenul meu. Deci, lăsați-vă comentariile de mai jos, lasă-mă să știu ce credeți. Aveți mai multe sfaturi pentru pielea strălucitoare? spuneți-mi că sunt curios. Oricum păstrați pacea sănătoasă și fericită.

Lasă un răspuns