A fost anunţat procurorul care va prelua funcţia lui Cristian Lazăr la Parchetul General

Procurorul Ioan Şandru este cel care va prelua, după ce mandatul lui Cristian Lazăr a expirat luni, funcţia de adjunct al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului General, au precizat, surse judiciare, pentru MEDIAFAX.

Ioan Şandru este cel care a fost delegat în funcţia de procuror-şef adjunct al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în locul lui Cristian Lazăr, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Şandru va prelua funcţia începând cu 1 ianuarie.

Aceleaşi surse au precizat că procurorul Carmen Damian va prelua funcţia de procuror-şef serviciu al acestei structuri.

Procurorul Cristian Lazăr, de la Parchetul General, cel care a instrumentat dosarul familiei Iohannis, îşi va continua activitatea la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, la cererea sa, potrivit unei hotărâri pronunţate de CSM în luna octombrie. Cristian Lazăr a fost numit procuror-şef adjunct al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în 2015, prin decret semnat de preşedintele Klaus Iohannis, pentru o perioadă de 3 ani, mai arată CSM în hotărârea menţionată, iar luni i-a expirat mandatul.

Lasă un răspuns