Abordări minunate pentru a face uz de un tracker de obiceiuri

Acesta este un cuplu de săptămâni în anul care este complet nou şi că este, de obicei, în momentul în care aţi aruncat toate rezoluţiile de anul nou. Dar amintiţi-vă că este aproape întotdeauna un moment excelent pentru a îmbunătăţi viaţa ta şi există multe moduri de a realiza aceasta. În acest post aş dori să împărtăşesc printre aceste maniere: Tracker personalizate!

Mare ways la spre folos un obicei tractor

Ce este un tracker personalizat?
Un tracker personalizat este, hellip şi bun; Ceva care să-ţi controleze manierele! Este o metodă uşoară de a deveni conştienţi de modul în care trăieşti şi să acţioneze propria viaţă. Nu contează exact arată Tracker personalizat, dar îmi place de vedere Grid! Pe partea stângă este o listă care ia notă de personalizare pe care doriţi să monitorizeze (mai multe despre acest mai târziu!). Sunt sumele pe care le reprezintă în fiecare zi a lunii. Odată ce aţi finalizat un obicei pentru această zi, umbra bloc şi gata.

Este important să nu monitorizeze prea mult într-o zi, doar să monitorizeze lucrurile pe care doriţi să împingă sau să fie frumos pentru a monitoriza. Acestea pot fi rutine zilnice simple, ” sau acasă; Eu-Rsquo & Time;

Obiceiul Tracker completat în Luechtturm1917

Lucruri pentru a monitoriza pe Tracker personalizat?
Rutine zilnice
Tracker personalizat este o strategie eficientă pentru controlul rutine de zi cu zi. Te face să-ţi dai seama cât de mult şi ce faci! Aţi putea fi capabil de a controla aproape orice: stai hidratata cu 2 litri de apă pe zi, perie dintii de două ori pe zi sau de a lua o pauza rapida in fiecare dimineata. Doar culoare în cazul în care ați terminat cu ea!

Sunt multe rutine zilnice. Luaţi în considerare şi veţi descoperi multe rutine de genul:

Culcare
Petrece ceva timp folosind copiii
Meditaţie
Acasă
Sunt multe lucruri pe care ar trebui să le faci în casa ta. E în regulă să înregistrezi elementele pe care le-ai făcut. Acest lucru va păstra cu siguranţă casa ta curat, precum şi o casă curată este un cap este ceea ce spun! Există foarte multe lucruri care pot fi monitorizate:

15 minute de curatenie
Spalarea rufelor
Aspirarea
Culturi de apă
Ce spaţiu am curăţat?
Have nişte “timp pentru eu ”
Eşti mereu ocupat? Ai avut vreodată trei copii să aibă grijă sau să se concentreze pe o sarcină? Este un lucru excelent pentru a obţine “me-Rsquo & Time; Din când în când. Te face să-ţi acorzi timp în sportul tău, Hobby sau un roman excelent şi mai puţin stresat. Utilizaţi Tracker personalizat pentru a afla cât de multe zile ai timp liber pe propriile dvs.! Este o soluţie excelentă pentru a fi în cele din urmă mai puţin în dificultate! Este una dintre manierele cu adevărat uimitor de a folosi un tracker personalizat!

Sport
A face unele exerciţiu este crucială pentru a trăi o viaţă mai sănătoasă. Cât de fantastic nu ar fi pentru a găsi îmbunătăţirea dumneavoastră în termen de o lună? Face uz de Tracker personalizat pentru a şti cât de mult puteţi ciclu sau cât de semnificativ puteţi rula, cât de mult greutate puteţi gestiona! Este minunat de a găsi upgrade-ul de-a lungul timpului, ar putea fi, de asemenea, într-adevăr inspira! Doar compune nivelul de kilograme sau mile pe tracker pentru fiecare problemă care aveţi nevoie pentru a creşte şi a vedea cât de mult le-aţi avansat astăzi.

Dependenta Tracker
O mulţime de oameni nu sunt dependenţi direct de nimic. Espresso dulce sau alcool, îl identifică! Întrerupe sau de cele mai multe ori este extrem de dificil de a reduce obiceiul rău. Un tracker personalizat vă poate ajuta să vă mutaţi pentru a trăi o viaţă mai sănătoasă!

Verificaţi în mod regulat că nu aţi ajuns la obiceiul de rău. Ar putea fi foarte inspirat pentru a vedea fiecare dintre zilele care zboara in jurul sanatos! Poate că în plus, veţi vedea în abilităţile dumneavoastră de activitate! Asiguraţi-vă că pentru a se deda la sfârşitul lunii, împreună cu banii pe care i-aţi salvat: acum puteţi cumpăra că jurnalul bullet minunat care le-aţi nevoie întotdeauna!

Aţi putea fi capabil de a monitoriza o mulţime de probleme prin aplicarea acestei tehnici! Unele ilustraţii:

Fără a cumpăra
Nu investesc
Mai puţin sau fără espresso
Fumatul interzis
Fără alcool
Puteţi obţine Tracker personalizat utilizate pe această pagină în magazinul meu. Ia 50% din prima comanda cu HABITTRACKER Promo Code! Utilizaţi înainte de 28 februarie!

Alb de obicei Urmăritori

puteţi face uz de Tracker personalizat?
Puteţi utiliza Tracker personalizat? Pentru ce îl foloseşti? Aş dori să ştiu în zona de comentariu de mai jos!

Lasă un răspuns