Abuzul de droguri Teen este scăpat de sub control

Consumul de droguri în rândul adolescenţilor a crescut foarte mult în aceste zile, dar că nu a fost cazul un deceniu în urmă, şi principalul motiv a fost că acestea nu au fost la fel de disponibile ca acestea sunt astăzi. Adolescenţii pot avea acum acces la medicamente destul de uşor şi care a dat naştere la abuzul de droguri. Ei le folosesc continuu pentru toate tipurile de scopuri şi în curând devin dependenţi de ele.

Cea mai rea parte este că tu, părinţii, au început, de asemenea, să se relaxeze. Nu acordaţi atenţie la ceea ce se întâmplă în viaţa copiilor voştri, aşa că îşi fac treaba aşa vă place. Ai fi putut evita cu uşurinţă toate aceste probleme, dacă aţi fi căutat ajutor de la cererile de control parental, dar nu ai făcut-o. Fără ca nimeni să-i oprească sau să explice pericolele abuzului de droguri, copiii continuă să le folosească şi devin dependenţi.

şi dependenţa de droguri nu este ceva ce se poate trata în doar câteva zile sau săptămâni. Este nevoie de ani pentru cineva să scape cu ea şi chiar şi atunci, există posibilitatea ca mai devreme sau mai târziu se vor întoarce la ele. Practic, viaţa lui e distrusă.

Cu toate acestea, disponibilitatea uşoară este doar un singur factor, în principal, copiii intra în droguri, deoarece acestea sunt făcute să arate bine în filme, jocuri video şi programe de televiziune. Ei văd că oamenii se distrează în timp ce face acest lucru, astfel încât acestea doresc să experienţă că prea. Şi într-un efort de a face acest lucru, ei se implice într-unul din cele mai rele obiceiuri din toate timpurile.

Aici, din nou, vina se află cu tine, părinții. Ar fi trebuit să fii atent la ce fac copiii tăi. Dacă urmăriţi un film R-evaluat sau o emisiune TV cu consum de droguri, atunci ar trebui să ştiţi. Trebuie să le spui să nu se uite la nimic din toate acestea, cu excepţia cazului în care sunt destul de vechi pentru a înţelege ceea ce este afişat în aceste piese de divertisment.

În plus, ar trebui să explice copiilor dumneavoastră că drogurile arata doar bine în materialul de divertisment, dar ele sunt de fapt extrem de dăunătoare. Ele sunt rele pentru sanatatea ta, mintea ta, corpul tau si viata ta.

Tu ar trebui să păstreze, de asemenea, un ochi pe ce fel de audienţă copiii dumneavoastră petrec. Dacă sunteţi implicat cu o companie de prieteni care sunt amestecate în tot felul de lucruri rele, apoi, în cele din urmă, copilul dumneavoastră va deveni unul dintre ei, de asemenea. Ca un părinte, trebuie să vă asiguraţi că acestea sunt separate de acest grup cât mai curând posibil, pentru că dacă nu vă opriţi prietenia lor la început, atunci copiii dumneavoastră va stabili o relaţie strânsă cu ei, care nu va fi uşor să se rupă. .

De asemenea, trebuie să monitorizaţi Comunicarea digitală a copiilor dumneavoastră pentru a rămâne în siguranţă faţă de abuzul de droguri şi care poate fi posibilă prin controlul parental. Aceste instrumente sunt acum disponibile în abundenţă, permiţându-vă pentru a vedea şi de a controla activitatea copiilor dumneavoastră digitale. Aveți posibilitatea să blocați cuvintele cheie rău intenționate ale motorului de căutare, să controlați istoricul de navigare al copilului, să blocați toate site-urile web legate de droguri, să le urmăriți locația și multe altele. Dacă aveţi o viaţă ocupat şi nu puteţi vedea întotdeauna ceea ce se întâmplă în viaţa copiilor tăi, atunci controalele parentale sunt cea mai bună alegere.

Lasă un răspuns