Academia de Poliţie a finalizat analiza lucrărilor de doctorat privind suspiciunile de plagiat. Raportul va ajunge la Carmen Dan

Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” informează că a fost finalizată, în urmă cu câteva zile, verificarea lucrărilor de doctorat privind suspiciunile de plagiat, concluziile raportului urmând a fi prezentate ministrului de Interne, Carmen Dan.

„Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” anunţă finalizarea în data de 12.11.2018 a verificării similitudinii unor pasaje sau texte din tezele de doctorat susţinute în perioada 2011-2017, cu texte disponibile în format electronic din mediul on-line. Concluziile raportului urmează a fi prezentate în cel mai scurt timp conducerii Ministerului Afacerilor Interne”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.

Mai multe lucrări de doctorat aparţinând unor angajaţi din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, întocmite în perioada anilor 2011-2017, au fost verificate de către o comisie din cadrul Academiei de Poliţie, în contextul unor suspiciuni de plagiat apărute în spaţiul public.

Lasă un răspuns