Accident GRAV în Bacău. Doi morţi şi doi răniţi, după ce şoferul unei maşini ar fi adormit la volan

Două persoane au murit şi alte două au fost rănite, luni dimineaţă, după ce s-au ciocnit cu maşinile, înainte de intrarea în localitatea Răcăciuni, judeţul Bacău. Potrivit primelor informaţii, şoferul uneia dintre maşini ar fi adormit la volan.

Potrivit DRDP Iaşi, un accident rutier deosebit de grav s-a petrecut luni dimineaţă, pe DN2, înainte de intrarea in localitatea Răcăciuni, judeţul Bacău.

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, din coliziune rezultând două persoane decedate şi cel puţin două accidentate grav.

”Menţionăm că pe sectorul respectiv carosabilul este umed ca urmare a ninsorilor, în aliniament. DRDP Iaşi a acţionat pe parcursul nopţii cu trei autoutilaje dotate cu lamă şi răspânditor de material antiderapant. Din primele informaţii, se pare că unul dintre şoferi ar fi adormit la volan, intrând pe contrasens. Din cauza avarierii grave a autoturismelor şi a proiectării acestora pe ambele părţi ale drumului, circulaţia a fost blocată temporar, pentru efectuarea măsurătorilor de către poliţie. La acest moment, circulaţia se desfăşoară normal, după degajarea carosabilului de către echipele DRDP Iaşi”, arată sursa citată.

Lasă un răspuns