Accident grav în județul Arad, cu două autoturisme și un microbuz

Arad. După apelul la serviciul unic de urgență 112, trei echipaje medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță Arad și un echipaj medical SMURD au plecat spre locul în care s-a produs accidentul. Din fericire, nu a fost solicitat echipajul de descarcerare. Conform primelor informații pe care le-am obținut, se pare că accidentul s-a produs în partea orașului dinspre Semlac, la intersecția străzilor 2 cu 314. Au rezultat patru victime care au necesitat ajutorul echipajelor medicale. Una dintre victime este în stare gravă, inconștientă.

UPDATE1. Potrivit ISU Arad, în microbuz erau 7 persoane și în autoturisme 5, respectiv 4 persoane. 7 persoane vor fi transportate la spital cu 2 autospeciale SMURD și 3 ambulanțe.

UPDATE2. Starea victimelor

În urma accidentului au rezultat șapte victime care au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

„Echipajele medicale au preluat un copil de 15 ani care a suferit un traumatism de braț drept și alte șase victime, trei bărbați și trei femei cu vârste cuprinse între 40 și 50 de ani. Cu toții au suferit traumatisme craniene, toracice și alte politraume. Dintre victime, un bărbat de 40 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierdere de conștiență însă și-a revenit după ce a fost stabilizat”, a declarat pentru Jurnal arădean/Aradon, dr. Mărioara Raveca Nicoară, managerul general al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

UPDATE2. Ce au stabilit polițiştii

“Din primele cercetări la faţa locului, s-a stabilit că în această după-amiază, în jurul orei 17.15, un bărbat de 44 de ani, din Pecica, a condus un autoturism pe strada nr 2, din localitate. Ìn autoturism se aflau 6 persoane. La intersecția cu strada 314, conducătorul auto nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers înspre stânga, intrând in coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din Pecica. În al doilea autoturism se aflau 5 persoane. În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat într-un al treilea, oprit la ieșirea de pe strada 214, care era condus de un tânăr de 33 de ani, din Pecica. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a 7 persoane, dintre care un cetățean maghiar (3 din primul autoturism şi 4 din cel de-al doilea). Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului” – a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

5 comentarii la „Accident grav în județul Arad, cu două autoturisme și un microbuz

Lasă un răspuns