Aceasta este echipa la care ar putea ajunge Cristiano Ronaldo, după 9 ani la Real Madrid

Cristiano Ronaldo (33 de ani) a surprins întreaga planetă cu discursul său de la finalul meciului cu Liverpool, când Real Madrid a cucerit pentru a 13-oară Liga Campionilor, iar fanii au cu adevărat motive de îngrijorare.

Tuttosport anunţă că Ronaldo ar putea ajunge la Juventus în această vară, fix după ce au început să apară speculaţii conform cărora clauza de reziliere a lui Ronaldo a scăzut de la 1 miliard de euro la doar 120 de milioane.

„Ronaldo – Juve, ce poveste”, titrează cotidianul Tuttosport pe prima pagină. Argumentul italienilor este acela că agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, are o relaţie foarte bună cu familia Agnelli, care administrează clubul Juventus Torino. Cristiano n-a dorit să vorbească despre viitorul său în urma eliminării de la Campionatul Mondial, dar după finala Ligii Campionilor a avut câteva declaraţii interesante: „A fost foarte frumos să joc pentru Real Madrid. Nu am dubii, sunt decis. Vă voi spune mai multe pe viitor. Le voi oferi un răspuns clar suporterilor, aceştia au fost mereu lângă mine.”

Ajuns la 33 de ani, Cristiano Ronaldo mai are contract cu Real Madrid până în 2021, când va ajunge la 36 de ani. Un alt motiv pentru care Ronaldo ar fi dispus să plece din Spania îl reprezintă conflictul cu fiscul. Autorităţile au cerut închisoare cu executare pentru starul portughez, care însă a ajuns la un acord cu reprezentanţii statului şi va plăti 18.8 milioane de euro pentru a rămâne în libertate. Ronaldo e acuzat că a fraudat statul spaniol cu 14.7 milioane de euro.

Lasă un răspuns