Alertă la METROU după o degajare de fum la staţia Eroii Revoluţiei

Pompierii au intervenit luni seară în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, în urma unei degajări de fum. La scurt timp, echipa de intervenţie a ISU Bucureşti-Ilfov a identifiat sursa fumului la staţia alăturată, Constantin Brâncoveanu. Circulaţia metroului a fost oprită în timpul intervenţiei.

UPDATE 20.00 Incendiul de la staţia de metrou C. Brâncoveanu a fost localizat şi stins. Circulaţia, reluată

Pompierii au reuşit să stingă incendiul de luni seară de la staţia de metrou Constantin Brâncoveanu, sursa fiind identificată într-o nişă a tunelului cu o suprafaţă de patru metri pătraţi, unde au ars mai multe materiale textile, ambalaje, hârtie. Circulaţia metroului a fost reluată.

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov au reuşit să identifice sursa fumului de la staţia de metrou Constantin Brâncoveanu, aceasta fiind în interiorul unei nişe de aproximativ patru metri pătraţi. Potrivit ISU, în interior au ars hârtie, materiale textile, diferite ambalaje. Incendiul a fost stins şi circulaţia metroului a fost reluată.

Precizările vin după ce pompierii au intervenit luni seară în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, în urma unei degajări de fum, aceştia încercând, la momentul transmiterii ştirii să identifice sursa fumului, informează ISU Bucureşti-Ilfov. Circulaţia nu este restricţionată, însă a fost oprit accesul din exterior. Însă, după verificări, sursa a fost localizată la staţia de metrou Constantin Brâncoveanu.

„În urma verificărilor, s-a constatat că fumul provine din apropierea staţiei Brâncoveanu, din subteran. Linia a fost scoasă de sub tensiune şi circulaţia metroului sistată. Se fac verificari pentru a se stabili sursa exactă”, au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Alături de echipajele ISU, au intervenit şi pompierii METROREX.

Lasă un răspuns