Alibec face sacrificii şi vrea cu orice preţ să plece de la FCSB

Alibec a devenit indezirabil la FCSB şi, la ordinul lui Becali, atacantul nu va merge nici în cantonamentul de vară cu FCSB, după ce a fost lăsat în afara lotului pentru partide la Craiova (1-0). La auzul ultimelor informaţii despre rolul atacantului la echipă, impresarul său, Florin Lovin, a luat legătura cu el şi a anunţat că se pregăteşte un transfer.

Impresarul atacantului susţine că “ruptura” dintre Alibec şi Dică nu s-a produs în urma unui schimb dur de replici şi recunoaşte că e surprins, întrucât jucătorul pe care-l reprezintă a suferit o schimbare în bine în ultima perioadă.

Totuşi, nu de aceeaşi părere sunt antrenorul FCSB-ului şi Gigi Becali, care au avut un verdict dur. Atacantul trebuie să plece: “S-a umplut paharul şi nu se mai permite nimic. Am permis eu pe vremea aia, îmi era şi el drag, dar s-a întins coarda prea mult. Golănia lui a ajuns prea departe. Mie îmi era drag de el, că era talentat. La revedere, gata! Dacă nu pui piciorul în prag se distruge toată echipa. Dar uite că nu s-a distrus, mai avem şansa asta din ultima etapă”, a susţinut finanţatorul echipei.

Lovin a confirmat că urmează o despărţire: “Am vorbit cu Denis, sunt multe lucruri pe care nu le pot spune. E clar că a fost ceva schimb de replici. Din ce ştiu eu, el nu a jignit. A fost un schimb de vorbe care s-a soldat cu scoaterea lui Denis din lot. Pe mine mă surprinde puţin lucrul ăsta, pentru că în ultimele săptămâni chiar am văzut un cu totul alt Alibec. Şi la meciuri nu l-am mai văzut cu mâinile pe sus sau să se certe. A înţeles nişte lucruri. Chiar vorbeam cu el şi îmi spunea că ar vrea să plece la o echipa unde sa-şi regăsească plăcerea de a juca fotbal. Se lasă şi de fumat, şi de toate”, a declarat impresarul atacantului, pentru TelekomSport.

Lasă un răspuns