Andreea Marin, intalnire cu iubitul, in Malta

Andreea Marin traieste din nou o poveste de dragoste frumoasa, care ii aduce un zambet larg pe chip, in ciuda faptului ca relatia este una la distanta.

Profesia este cea care ii tine pe cei doi la departare, insa Andreea Marin spera ca acest lucru sa se schimbe la un moment dat.

“Sunt omul care tinde spre echilibru dar nu l-am avut dintotdeauna, ziua de 24 de ore este prea scurta pentru mine. La 20 de ani cautam sa dovedesc ca pot ca imi gasesc drumul meu. Atunci era o lupta, azi sunt matura, stiu ce vreau. stiu pe ce ma bazez.

 Ma simt asa cum sunt. Cu fiecare palma pe care o primesti de la viata, inveti. Am invatat ca oamenii trebuie sa dovedeasca ca sunt capabili de increderea pe care tu o investesti in ei. A fost un weekend in care m-am revazut cu omul meu drag. Facem asta destul de des, desi avem cariere care ne tin la distanta pentru un timp, lucrurile se vor rezolva din acest punct de vedere…
Eu am o fetita aici, aici e tara amândurora… ne-o dorim, impreuna. Din timp, in timp ne vedem. Acum ne-am vazut in Malta, la jumatatea drumului. Poti trai zi de zi in casa cu cineva si sa nu te bazezi pe omul acela. Vorbim de 100 de ori pe zi,  azi e mai usor. Nu trec perioade mari fara sa ne vedem. O data cam la doua saptamâni. Asa am cazut de acord amândoi… el are o meserie care cere discretie, lucreaza intr-un colt de lume in care lucrurile nu sunt asezate. E mai bine asa. Nu vreau sa fac comparatie, traiesc in echilibru si pun un semn egal intre starea de echilibru si cea de fericire.”. a spus ea la un post de televiziune.

Lasă un răspuns