Autobuz în flăcări, în Alfa. A ars în întregime

Un autobuz de transport public care circula pe linia 21 a ars în întregime, joi, după amiaza, pe strada Barbu Lăutaru, în cartierul Alfa. Autobuzul – care aparține Companiei de Transport Public Arad – se afla în mers, iar pasagerii și șoferul au coborât din autovehicul imediat ce au observat că iese fum.

 Potrivit informațiilor pe care le deținem, una dintre anvelopele autobuzului a explodat. Geamul unui apartament de la parterul unui bloc aflat în apropiere a fost spart în urma suflului exploziei. Incendiul s-a manifestat cu degajări mari de fum. Locuitorii din cartier au povestit că au auzit o bubuitură, după care au văzut autobuzul în flăcări. Unul dintre pasageri a spus că autobuzul urma să oprească în stație, însă brusc a început să iasă fum din autobuz. Șoferul a oprit și au coborât cu toții din autobuz. Din spatele autovehiculului deja se vedeau ieșind flăcări, ulterior urmând explozia.

În urma incendiului, din autobuz a rămas doar caroseria. Strada Barbu Lăutaru a fost închisă de Poliție până la încheierea intervenției pompierilor. La incendiul a intervenit un echipaj cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad. Potrivit reprezentanților ISU Arad, cauza probabilă a incendiului este „frecare mecanică la o roată blocată”.

Lasă un răspuns