Barbat arestat dupa ce a incercat sa isi violeze nepotul in varsta de 10 ani, pe un camp, in Timis

Incident grav, în urmă cu câteva zile, pe un teren viran de lângă cimitirul din localitatea timișeană Murani. Un bărbat și-a dus nepotul de 10 ani în zonă și a încercat să îl violeze pe copil. Vineri, agresorul a fost arestat preventiv.

Incidentul, spun anchetatorii, s-a produs în 24 iunie, la Murani. Bărbatul în vârstă de 51 ani, unchiul copilului, l-a dus pe cel mic pe un câmp de lângă cimitirul din localitate și a încercat să îl abuzeze sexual.

„În data de 24.06.2018, în jurul orelor 20:00, în timp ce se afla cu nepotul său minor, C.S.I., în vârstă de 10 ani, pe un teren viran de lângă cimitirul din satul Murani, inculpatul C.V a dat jos pantalonii minorului și a încercat să îl penetreze anal cu penisul pe minor”, transmit Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Bărbatul nu a mai apucat să îl și violeze pe cel mic, spun anchetatorii, pentru că la un moment dat doi săteni au apărut în zonă și l-au văzut pe agresor. Acesta a fugit de la fața locului și a lăsat copilul acolo, iar tatăl băiatului a fost cel care a anunțat poliția la aflarea celor petrecute. Bărbatul de 51 de ani a fost depistat ulterior, iar vineri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol.

Lasă un răspuns