Bărbatul din Olt care a provocat accidentul în care au murit doi oameni a fost reţinut

Bărbatul care a circulat băut şi a provocat accidentul rutier de vineri seara, din localitatea Slătioara, judeţul Olt, în urma căruia două persoane au murit, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, el urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că şoferul care a provocat, vineri noaptea, accidentul din Slătioara, a acuzat dureri în zona toracelui, astfel că a fost dus la spital, unde este păzit de poliţişti.

„Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore. Întrucât la introducerea în arest a acuzat dureri la nivelul toracelui, a fost transportat la spital, unde a rămas sub paza permanentă a poliţiştilor. În decursul acestei zile, se va propune arestarea preventivă a acestuia”, a declarat Grigorescu.

Accidentul în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa, în comuna Slătioara, a fost filmat live pe Facebook, iar poliţiştii încearcă să afle cine a realizat filmarea, întrucât maşina era cu volan pe partea dreapta.

Lasă un răspuns