Becali, ameninţări fără precedent la adresa lui Syda: “În Poiană nu mai stai! E un maimuţoi, îl bat”

Un moment tensionat a avut loc în Poiana Braşov între finanţatorul FCSB, Gigi Becali, şi fostul ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu, cunoscut şi după porecla “Syda”. Cei doi au avut un schimb de replici, iar omul de afaceri din Pipera chiar l-a ameninţat cu violenţa fizică pe Bogdan Ionescu.

Gigi Becali nu are parte de linişte nici de sărbători, iar alături de un alt peresonaj autohton controversat a oferit o scenă de uitat într-un restaurant din staţiunea montană, conform Cancan.ro.

Aşa cum obişnuieşte de mulţi ani, Becali a făcut Revelionul în Poiana Braşov, dar un conflict i-a umbrit vacanţa. Pe 29 decembrie, finanţatorul FCSB s-a întâlnit într-un restaurant cu Bogdan Ionescu, şi s-a aşezat la aceeaşi masă cu acesta. Omul de afaceri a simţit nevoia să facă o glumă, care l-a iritat pe “Syda”: “I-am spus în glumă că Băsescu nu a dat graţierea, nu a dat amnistia”, cu referire la perioada în care Becali a stat în închisoare.

“Atunci el a spus nu ştiu ce, după care i-am spus să tacă din gură, continuând să vorbească urât. Asta a fost tot. Eu dacă îi dădeam un pumn lui Syda îl adormeam direct, nu mai era nevoie ca să se mai scoale. Ăsta a for norocul lui, că nu s-a sculat de pe scaun. Dacă se scula de pe scaun îl loveam, nu poţi lovi un om care stă pe scaun.

Eu îl bat cu o mână pe “Syda”, nu-mi trebuie două mâini. Dacă vreau, îl bat chiar cu mâna lui. După acest incident, “Syda” a şi plecat şi i-am dat interzis să mai stea în Poiană. I-am zis: ‘În Poiană nu mai stai. A şi plecat şi n-a mai venit nici să facă Revelionul. Nu mai zic de “Syda”, un maimuţoi, mă bătea el pe mine…Nu am avut niciun bodyguard”, a declarat Becali pentru România TV.

La câteva ore de la apariţia informaţiei, fostul ginere al lui Traian Băsescu a venit cu o altă variantă a poveştii, diferită faţă de cea a oponentului său: “Eram în holul hotelului, la bar, însoţit de o domnişoară când domnul Becali a venit şi a început să mi se adreseze. Copiii mei erau în hol când domnul Becali a început să adreseze afirmaţii calomnioase la adresa mea, la adresa familiei. Eu cred că locul lui e la ospiciu. Acest personaj minte cu o aşa uşurinţă şi dă nişte variante care nu au nicio legătură cu realitatea încât mă lasă cu gura căscată! Se leagă de fostul meu socru, de eliberare, e o chestie care mă depăşeşte. Este o răzbunare personală care deja a întrecut orice limită. Nu se pune problema de scandal. Am plecat acompaniat de urletele lui. Cei şapte ani de acasă m-au ţinut să nu alimentez acest scandal. Nu am interdicţie în Poiană, e tarlaua maică-sii?”, a declarat Bogdan Ionescu pentru spynews.ro.

Lasă un răspuns