Gigi Becali (60 de ani) a comentat în termeni duri posibila modificare a Legii Sportului (Legea 69/2000). În acest moment, pe masa Parlamentului se află un amendament la Legea 69/2000 care permite Ministerului Tineretului şi Sportului să organizeze Adunări Generale şi să traseze strategia şi bugetele federaţiilor aflate sub ordinea sa, inclusiv Federaţia Română de Fotbal şi Comitetul Olimpic Sportiv Român. Omul de afaceri spune că totul este un plan al lui Liviu Dragnea, liderul PSD

“Să-l luăm pe Dragnea să ne pună şi preşedinţi la Federaţie, şi antrenori şi paznici. E nebunia lui din cap. Vrea să controleze totul. Dar până când? Îţi dă Înalta Curte în cap cu ciocanul. A înnebunit lumea, eu nu mai înţeleg lumea asta!”, a spus Gigi Becali, miercuri seara, la DigiSport.

Apoi, latifundiarul din Pipera a vorbit despre faptul că, de la anul, echipele din Liga 1 vor trebui să joace cu doi fotbalişti sub 21 de ani în primul “11”. Becali e convins că din sezonul viitor va începe hegemonia FCSB:

“Cum se vor mai putea bate cu mine alţii, de la anul? Pentru mine e cel mai avantajos. Îl bag pe Vlad în poartă, că oricum o să apere Vlad de la anul. Al doilea o să fie Man, Coman, Oaidă, Moruţan…”, a mai spus Gigi Becali.