Bogdan Ciacli este singurul absolvent de zece al Aradului!

O singură medie de zece s-a înregistrat în județul Arad, la Examenul de Bacalaureat Național. Bogdan Ciacli, absolvent de „Moise”, a reușit această frumoasă performanță.

Numărul mediilor de zece la Bacalaureat, în județul Arad, a scăzut față de anul trecut. În 2017, trei elevi – doi de la Colegiul Național „Moise Nicoară” și unul Liceul „Atanasie Marienescu” din Lipova – au reușit să obțină zece pe linie. La sesiunea de anul acesta, însă, această onoare revine doar Colegiului Național „Moise Nicoară”, prin absolventul Bogdan Ciacli. Acesta a „înscris” câte o notă de zece la toate cele trei probe: Limba și literatura română, Matematică și Fizică, fiind unul dintre cei 104 absolvenți din țară care au obținut zece pe linie.

Șef de promoție la „Moise”, tânărul are de gând să părăsească țara, urmând să studieze la Universitatea Cambridge din Anglia. Cei trei absolvenți arădeni care au reușit, anul trecut, să obțină zece pe linie la Bacalaureat, au ales România. Doi dintre ei studiază la Cluj-Napoca, iar cel de-al treilea la Timișoara.

Lasă un răspuns