“Ca de obicei, aşa-zisele dezvăluiri bine împachetate, într-un stil politic de anii 50, ale preşedintelui FRF nu sunt altceva decât minciuni prin omisiune. Răzvan Burleanu s-a folosit de un răspuns punctual cerut de la UEFA pentru a evidenţia, în stilul lui caracteristic, o supoziţie falsă. Adevărul complet este următorul: pentru reprezentanţii top management, demisia presupune o predare de gestiune care durează o perioadă de timp mai îndelungată. Din cauza intrării în competiţia electorală, plecarea ireversibilă nu a mai putut fi finalizată.

Singura soluţie, în acest context, a fost inactivarea funcţiei până la definitivarea plecării. Aceasta a fost, de altfel, recomandarea departamentului de HR al UEFA, lucru care va fi şi confirmat în curând. Se va dovedi, astfel, că, din disperare, Răzvan Burleanu nu doar că a manipulat încă o dată opinia publică, ci a amestecat într-o competiţie internă şi numele UEFA”, a declarat fiul marelui Culae Lupescu.

Ce a susţinut Răzvan Burleanu, în direct

“Ionuţ Lupescu minte! V-a minţit când a fost în platou, i-a minţit pe toţi prietenii săi, i-a minţit pe toţi membrii Federaţiei de Fotbal. Domnul Ionuţ Lupescu şi-a suspendat contractul de muncă, pe această perioadă de campanie, nu şi-a dat demisia de la UEFA! Minte, la fel cum minte şi când spune că nu a făcut profit din contractele cu federaţia. La fel, minte şi când spune că Florin Prunea nu lucreză pentru acesta. Florin Prunea organizează toate întâlnirile din teritoriu. Ionuţ Lupescu şi-a luat un concediu fără plată de la UEFA, nu şi-a dat demisia”, a spus Răzvan Burleanu, pentru Digi Sport.

Lasă un răspuns