Cu anul nou deja avansează, este timpul să te cufunda în sensul de speranţă de a face unele schimbări importante în viaţă. Vechile promisiuni de a “obţine de sănătate ” şi “fix finanţele mele ” sunt o soluţie bună, dar mulţi oameni folosesc acest timp de reflecţie pentru a explora piaţa forţei de muncă, cu intenţia de a găsi o poziţie mai bună, care le plăteşte mai mult, le oferă spaţiu Să crească şi să-şi folosească abilităţile şi educaţia.

Nu puteţi lucra cu casa de marcat pe un lanţ de vânzare cu amănuntul majore aceste zile, fără un anumit nivel de confort în jurul configuraţia pe computer. Dar dacă aveţi de gând să meargă într-o carieră de căutare de locuri de muncă orientate în anul următor, aţi putea fi surprins de rezultatele unui nou studiu de aspect roman. Raportul lor arată că angajatorii caută în continuare acelaşi set de abilităţi Microsoft Office, de obicei Outlook, Excel şi PowerPoint, dar că cele mai bine plătite locuri de muncă nu sunt cultivate de experienţa Microsoft. Este Amazon Web Services care generează cele mai mari salarii.
“cele mai populare aplicatii software listate pe listări de locuri de muncă, într-adevăr, acoperă o varietate de nevoile afacerii. Top 20 lista include programe care se concentrează pe orice, de la contabilitate la document management, precum şi servicii pentru clienţi şi design. Cele mai populare trei abilități de software sunt parte din suita de produse Microsoft Office, care a domnit în mod constant, deoarece compania a început în 1989.

“Excel, Outlook și PowerPoint au cele mai bune evaluări pentru abilitățile de software de dorit, ca foi de calcul, e-mail și prezentări se ocupă de aproape fiecare mediu de afaceri. Companiile menţionează cele trei produse în mod colectiv în 35,4% din ofertele de locuri de muncă. Prin comparaţie, concurentul Microsoft Office iLife, produs de Apple, este reprezentat doar în 9,7% din listări de lucru într-adevăr. Microsoft Access, un sistem de management al bazelor de date în industrie, a fost numărul 5; În general, compania a asigurat 4 din cele 10 site-uri software-ul cele mai solicitate “.
Deci, de ce angajatorii continua să lista experienţa Microsoft, dacă banii reali este în capacitatea sa cu alte platforme? Ar putea fi o simplă problemă de a nu-ţi actualiza aşteptările. La urma urmei, o pereche de decenii în urmă ştiind să construiască un PowerPoint dinamic şi într-adevăr vibrante ar putea transforma în băiatul companiei. Acum, elevii de clasa întâi folosesc PowerPoint pentru a-şi crea recitalurile de Ziua Recunoştinţei. Desigur, la fel de puţin probabil ca acesta poate părea pe piaţa de locuri de muncă actuale, există încă candidaţi care nu sunt familiarizaţi cu resursele vechi, astfel încât angajatorii pot simţi în continuare necesitatea de a fi specifice.

Dacă sunteţi pe piaţă pentru un nou loc de muncă, aruncaţi o privire la lista completă a competenţelor de aspect roman şi aşteptările dumneavoastră de plată corelate. Apoi, ușura până cel puțin jargonul în timp ce începe căutarea, și să facă unele dintre cărțile “pentru Dummies “, ca parte a listei de dorință pentru abilitățile actuale de astăzi.

Lasă un răspuns