Ce şanse sunt ca CexN al PSD să revină asupra deciziilor de excludere a disidenţilor Marian Neacşu şi Adrian Ţuţuianu

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, că a luat act de rezoluţiile PSD Ialomiţa şi Dâmboviţa dar că este „puţin probabil” ca CExN să revină asupra deciziilor de excludere a lui Marian Neacşu şi Adrian Ţuţuianu.

„Oricând am fost deschis să discut cu orice membru din partid. Am citit documentele adoptate, am luat act de ele. Dacă în următorul CExN cineva va dori să reluăm discuţia despre asta, nu o să mă opun”, a spus liderul PSD, Liviu Dragnea, despre rezoluţiile adoptate de PSD Ialomiţa şi Dâmboviţa în sensul susţinerii lui Marian Neacşu şi Adrian Ţuţuianu.

Întrebat dacă este posibil ca CExN al PSD să revină asupra decizie, Dragnea a răspuns: „Puţin probabil, adică nu mai este un astfel de precedent. Pe baza documentelor adoptate în două organizaţii judeţene, nu se poate”.

În acest context, liderul PSD le-a transmis colegilor săi „de oriunde” un sfat „prietenesc”: „Organizaţiile să nu mai ameninţe celelalte organizaţii din ţară”.

PSD Ialomiţa a adoptat o Rezoluţie în care solicită CExN să revoce hotărârea „abuzivă” de excludere a lui Marian Neacşu şi Adrian Ţuţuianu, filiala social-democrată spunând că nu va accepta un preşedinte numit de la centru şi că excluderile ar putea afecta partidul în alegeri.

Organizaţia judeţeană PSD Ialomiţa a transmis, pe Facebook, că în cadrul unei şedinţe de Comitet Executiv s-a acordat un „vot de încredere” pentru Marian Neacşu, preşedintele judeţean exclus din partid.

„A fost adoptată o Rezoluţie prin care parlamentarii, primarii, consilierii judeţeni, consilierii municipali şi preşedinţii organizaţiilor locale PSD din judeţul Ialomiţa îl susţin fără rezerve pe preşedintele PSD Ialomiţa, Marian Neacşu şi se solidarizează cu toţi colegii din organizaţia PSD Dâmboviţa”, anunţă filiala.

Lasă un răspuns