Meci cu grad foarte ridicat de risc în Grecia! Echipa antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, va disputa finala programată pe 12 mai contra campioanei din acest sezon, AEK Atena. Meciul se va disputa la Atena, pe Stadionul Olimpic, iar poliţia şi jandarmeria iau măsuri fără precedent pentru a preîntâmpina eventuale conflicte între fanii celor două cluburi, mai ales după evenimentele recente.

Poliţia, cea care se ocupă de gestionarea comunicării cu cele două cluburi pe tema galeriilor, a cedat presiunilor şi a acceptat ca PAOK şi AEK să vândă galeriilor câte 17.200 de bilete. Cifra a crescut mult la insistenţele conducerilor, asta după ce Poliţia insistase pentru maximum 13.000 de bilete per galerie.

Problema gestionării celor două galerii este cu atât mai mare cu cât ultimul meci direct dintre cele două echipe, în campionat, s-a soldat cu incidente deosebit de grave. După golul marcat de Fernando Varela în ultimele minute, anulat pentru o poziţie de ofsaid la un coechipier, patronul lui PAOK a intrat pe teren cu o armă de foc la brâu. Meciul a fost abandonat, iar PAOK a fost depunctată, a pierdut meciul la ”masa verde” cu 3-0 şi a fost amendată.

Lasă un răspuns