Cinci oameni s-au chinuit două minute ca să deschidă un cadou dat de Firea primarului Madridului

Cinci oameni s-au chinuit aproape două minute ca să desfacă un cadou adus de Gabriela Firea pentru primarul Madridului, Manuela Carmena, scrie jurnalistul Felix Damian, care a postat pe Facebook şi o înregistrare video a momentului.

Obiectul de artă, respectiv o vază, oferit de primarul Gabriela Firea era învelit in două rânduri de hârtie, care acoperea o cutie urâtă de carton, murdară şi lipită cu bucăţi de bandă adezivă, potrivit sursei citate.

“Întâlnirea de la primaria Madridului a fost gestionată de Ambasada României, a cărei conducere a fost mult mai preocupată de cenzurarea presei, decât de evitarea unor situaţii penibile de protocol precum aceasta. Şi asta nu e tot! Pare incredibil pentru o ţară europeană ca România, dar şeful de presă de la primăria Madridului a fost certat de conducerea ambasadei pentru că a chemat presa. (…) Bineînţeles că spaniolii nu s-au supărat pentru lipsa de tact a diplomaţilor români (purtători de valize diplomat), antrenaţi doar ca să smulgă telefoanele mobile din mâinile cetăţenilor. Vezi cazul încă nesoluţionat al fostului purtător de cuvinte al Ambasadei de la Madrid!Excesul de zel de pe vremea răposatului nu a dispărut, nici vechile apucături securiste, iar ambasada de la Madrid ne dovedeşte încă o dată că nu are nicio legătură cu spiritul european al transparenţei şi cu respectarea dreptului la libertatea de exprimare”, a scris jurnalistul pe Facebook.

La finalul postării, acesta se întreabă retoric dacă era chiar nevoie de o delegaţie de 21 de oameni la semnarea unui simplu acord de colaborare.

Lasă un răspuns