Cine este tânărul care a murit în accidentul de la Ineu

„În urma unui tragic accident de circulație care a avut loc astăzi (luni-n.r.) la ieșire din Ineu, ineuanul Țincu Cătălin a pierdut lupta cu viața… Sunt momente grele pentru toți cei care l-au cunoscut… Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!” Acesta este mesajul postat pe o reţea de socializare de către primarul oraşului Ineu, Călin Abrudan.

A fost ultimul drum pentru Cătălin Ţincu. S-a întâmplat să-şi găsească sfârşitul chiar în maşina sa, un BMW Serie 3, de care avea mare grijă. Nici nu a plecat bine de acasă, de la Ineu, spre Arad, când a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a ciocnit violent cu un microbuz. Impactul a fost fatal pentru Cătălin. Medicii care au sosit la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru el.

Cătălin era singurul copil al soţilor Ţincu. A absolvit Liceul „Mihai Viteazul” din Ineu în anul 2010 şi Facultatea de Inginerie Economică Industrială din cadrul Universităţii „Aurel Vlaicu” Arad. Era foarte preocupat de imaginea corporală, practicând culturismul. Urma să lucreze la sala de forţă aflată pe punctul de a se deschide în Ineu. Din păcate, nu a mai apucat să-şi pună visul în practică.

Deşi părea un tânăr liniştit şi la locul lui, în urmă cu doi ani Cătălin Ţincu a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic ilicit de droguri de risc, în formă continuată. În luna ianuarie a anului 2016, el i-a vândut cannabis unui investigator aflat sub acoperire. Dar şi-a învăţat lecţia, reabilitându-se rapid şi concentrându-se pe sport şi alimentaţie sănătoasă.

Lasă un răspuns