Vă amintiți să vă pregătiți pentru prima zi de muncă la un loc de muncă nou sau prima zi la o nouă școală sau la o nouă sală de gimnastică?

Îți poți aminti senzația pe care ai simțit-o în noaptea dinaintea zilei mari?

Cum te-ai simțit?

Te-ai simțit emoționat, motivat și gata?

Ce fel de mental aveai la dispoziție în acel moment?

A fost o mentalitate care era dispusă să realizeze și să atingă obiective?

Ați fost capabili să simțiți pasiunea pentru a reuși?

Dacă ați răspuns da la oricare dintre întrebările anterioare, ați simțit motivația și poate chiar ați posedat motivația pentru o perioadă de timp.

Motivul este o forță puternică care va fi distinctivă pentru fiecare persoană. Motive exprimate și pot fi, de asemenea, experimentate de la individ la individ, asta-i atractivitatea.

Dacă ați simțit motivația, vă puteți aminti cât timp a durat?

Cum a influențat mentalitatea voinței dvs. motivaționale de a reuși?

Ați reușit să vă mențineți mentalitatea puternică în fiecare zi?

Sau, mentalitatea ta nu avea o întărire pozitivă?

Se dovedește că menținerea mentalului dvs. este componenta cheie pentru atingerea obiectivelor.

Prin menținerea unei mentalități pozitive consecvente, veți fi siguri că veți atinge și veți continua să atingeți obiectivele prezente și viitoare.

Această postare va avea o modalitate de a vă ajuta dacă sunteți o persoană care încearcă în mod constant să găsească metode de îmbunătățire a obiceiurilor de zi cu zi sau o persoană care vânează sfaturi pentru a ajuta la păstrarea unei mentalități optimiste, vă ajuta să vă mențineți motivați în centrul de fitness.

Gândirea ar putea fi împărțită în trei părți. Aceste trei părți sunt separate de Outlook, Determinare și Ajutor. Vorbesc despre modul în care acestea sunt interconectate unul cu celălalt, înainte de a le conecta pe toate înapoi la Atitudine, și vor vorbi separat despre aceste trei elemente ale Mindsetului. Pentru a vă atinge un obiectiv pe termen lung, acestea vor trebui să realizeze o strategie bine orchestrată. Veți fi în poziția de a vă planifica strategic obiectivele concentrându-vă pe dezvoltarea unui spirit solid. Elementul principal care abordează atitudinile tipice este Outlook.

Perspectiva este totul și începe în interiorul tău. În cazul în care munca devine dificilă, alegerea unei abordări adecvate este simplă, păstrând perspectiva corectă. Oportunități sunt și alte câteva domenii ale lipsei tale de existență, în același timp, în cazul în care perspectiva ta lipsește. Conduita dvs. este stabilită de abordarea dvs. în aproape orice loc de muncă care este particular. Succesul va fi inevitabil dacă sunteți în poziția de a folosi o abordare optimistă față de tot ceea ce faceți. Outlook obține capacitatea de a stabili aspecte sau elemente într-o mentalitate pozitivă.

Pentru a stabili o mare atitudine, auto-reflecția este necesară. La începutul și la sfârșitul fiecărei zile, este important să luați 2-5 minute pentru a face unele auto-reflecție. Acest timp poate fi utilizat în mod constructiv pentru a vă planifica sarcinile și obiectivele viitoare. De asemenea, acest timp poate fi folosit pentru a reflecta și a vă uita înapoi la munca efectuată de zile pentru a vă evalua succesele și eșecurile. Făcând cinci minute de auto-reflecție, poți stabili un mijloc de responsabilitate personală.

După ce vă completați reflecția, veți avea o idee mai bună despre ceea ce funcționează pentru dvs. și ce nu. Veți fi mai bine situată pentru a vă pune în mișcare acțiunea în următoarele zile, săptămâni și luni care urmează. Acest tip de auto-reflecție vă va ajuta să creați și să stabiliți o buclă de feedback pozitivă pentru succes. Odată ce această buclă de feedback pozitiv este creată, veți avea nevoie de ajutor menținând funcționarea acesteia. Aici intră în joc următoarea componentă a Mindset-ului; Motivația.

Motivarea este mai mult decât un videoclip sau o meme rece. Este un sentiment, o dorință, o dorință. Atunci când se ocupă de motivație, este important să se uite la diferitele tipuri de motivație și la modul în care acestea stabilesc un comportament consecvent, care creează obiceiuri pozitive.

Există două tipuri de motivație intrinsecă și motivație extrinsecă. Motivația se referă la un comportament determinat de beneficii. Motivația tinde să evite pedeapsa sau să aibă grijă să participe într-o acțiune care poate câștiga un beneficiu sau poate efectua un comportament.

În general, motivația extrinsecă va fi dificil de menținut datorită sistemului de salarizare. Cu inspirația pe care o cumpați înseamnă un scop. Pe linia asta vei fi hrănită de această hrănire inspirată și vei arde. Pentru a obține succesul, trebuie să descoperiți un motivator excelent care este inerent. Se întâmplă să fii în măsură să îți dezvolți auto-asigurarea și abilitatea de a termina locurile de muncă confirmând un program de recompensare internă. Motivul dvs. va fi mai bine localizat pentru a continua în viitor, prin desfășurarea unei strategii graduale și stabile.

Aceasta datează din nou la fel de abordare pe care ați putea să o construiți. Cu nici un set de minte corect veți avea probleme în alegerea tipului perfect de motivație pentru a afla. Împreună cu motivul dvs., precum și setul dvs. de abordare situat, puteți începe să atingeți obiectivele dvs. În urma primei izbucniri de electricitate, arderea, pentru a putea menține lucrurile în mișcare, va trebui să săturați adânc. Din acest motiv va trebui să creați și să creați un sistem de suport care să fie excelent. Aceasta ne conduce spre ultima parte a Atitudinii; Ajutor.

Sistemul (sistemele) de susținere sau suport este pacea finală a puzzle-ului Attitude. Sprijinul este un element esențial pentru a obține o bază pentru a ține puternică. E greu să construiască o mentalitate solidă în cazul în care sistemul de suport lipsește pentru a păstra totul împreună. Un program de sprijin poate fi organizat prin aparitia familiei, prietenilor si a celor din jur. Sunteți în jurul valorii de sine pentru realizarea având un imprejurimile mare, cu favorabile daruire a prietenilor, precum și a familiei. Este posibil să aveți nevoie de cineva care să se sprijine când dificultatea merge. Înconjurați-vă cu toată familia, precum și cu cei mai buni prieteni, puteți face totul pe planetă. Familia și prietenii dvs. sunt câțiva dintre cei mai influenți oameni din viața dvs. și sunt capabili să fie un Sistem de Suport favorabil, care este minunat. Trebuie să aveți capacitatea de a vă întoarce la prieteni și la familia dvs. atunci când vă simțiți sau vă simțiți îndoieli de sine. Sprijinul lor este acela care poate face diferența între secvențele dvs. de ținte. Dacă sunteți în poziția de a vă cuprinde pe voi înșivă cu oameni buni care vă pot menține în curs și vă pot inspira, veți fi înființat un alt mod de responsabilitate pentru acțiuni.

Un sistem de asistență nu este completat până când nu ați găsit un antrenor care este dispus să vă ajute de-a lungul drumului. Căutați un antrenor de fitness care va discuta despre obiective și idei cu dvs. Prin găsirea unui antrenor de fitness, veți putea să vă conectați la obiectivele dvs. la un nivel mai profund, făcându-l mai semnificativ și mai concret. Antrenorul tău vă poate ajuta să împliniți obiectivele de fitness și să le faceți mai realiste pentru perioada dorită de timp. Cu instrumentele și intențiile potrivite, puteți administra planul final de succes.

Aveți abilitatea de a începe să faceți o bună dezvoltare spre obiectivele de stil de viață numai dacă sunteți în măsură să aplicați toate cele trei elemente ale Atitudinii în viața de zi cu zi. Outlook-ul, determinarea și asistența vor funcționa ca coloane purtând mentalitatea dvs. atunci când sunteți în poziția de a gândi în planul de acțiune.

Acum este momentul să ieșiți și să vă înființați spiritul pentru succes.

Lasă un răspuns