Crișul, la un pas de marea performanță

O diferență care cu greu poate fi răsturnată, mai ales că echipa mai bună e cea din județul nostru, Petrolul Bustuchin fiind cam departe de pretențiile eșalonului trei al fotbalului românesc.

90 de minute decisive

Managerul general al celor de la Crișul Chișineu Criș, Daniel Cherecheși ne-a vorbit despre ce a fost, dar și despre ce urmează.

„Am avut o zi fericită, plină de satisfacții, dar bucuria va veni după meciul retur. Atunci, trebuie să fim echilibrați, să știm să gestionăm bine partida, vrem să facem o figură frumoasă la Bustuchin, care să ne aducă promovarea. Am făcut istorie în oraș, dar și la echipa de fotbal din Chișineu Criș, prin tot ce a însemnat organizare, dar și ce a oferit echipa, antrenorii și conducătorii clubului. Am început deja să muncim pentru manșa secundă, jucătorii trebuie să înțeleagă că se pleacă de la 0-0. Meciul tur l-am și uitat, urmează 90 de minute extrem de importante, cele mai importante, de fapt. Nu mergem euforici, e un al joc acum, ne dorim ca la final să sărbătorim promovarea” – ne-a declarat Cherecheși.

Deplasare la meci

Așa cum anticipam, cei care doresc să vadă meciul retur, de la Bustuchin, de sâmbătă, pot face deplasarea în organizarea clubului, contra sumei de 100 de lei. Plecarea e sâmbătă, la ora 8, de la stadionul „Crișul”. Detalii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0745373986.

Lasă un răspuns