Dezvăluiri incredibile ale fostului jucător care a negociat cu FCSB! Atacantul susţine că a fost ameninţat cu arma în momentul în care nu a dorit să semneze contractul

Anatole Abang, fostul atacant al Astrei, ar fi fost protagonistul unor scene ireale. Camerunezului i s-ar fi pus pistolul la tâmplă pentru a semna prelungirea cu Astra Giurgiu, întâmplarea având loc într-o secţie de poliţie.

Atacantul care a fost dorit de FCSB, prin vocea patronului Gigi Becali, ar fi fost victima unor momente dramatice în România. Fotbalistul susţine că episodul în care a fost acuzat că a furat de la colegii săi este doar o înscenare şi că a fost pus să semneze prelungirea cu fosta campioană a României sub ameninţarea armei. Povestea lui Abang în privinţa ultimelor luni petrecute în România a fost expusă de 237foot.com.

Camerunezul i-a povestit unui apropiat că şefii Astrei au avut metode cel puţin neortodoxe precum: insulte, şantaj, intimidare şi o campanie de denigrare a sa, cu referire la episodul în care a fost acuzat că a furat din vestiar.

FCSB Astra Giurgiu coruptie
FCSB Astra Giurgiu coruptie

Totuşi, atacantul nu ar fi cedat nici măcar în momentul în care a refuzat să semneze actul şi a fost dus la secţia de poliţie: „Spre sfârşitul sezonului, un fotbalist a spus că-i lipsesc 100 de euro din vestiar. Normal că el a fost scos vinovat, un jucător african. Acesta a fost condus la secţia de poliţie şi ameninţat. Unul dintre agenţii de poliţie chiar i-a şoptit la ureche: ‘Ai face bine să accepţi propunerea preşedintelui, altfel vei continua să suferi’, a declarat o persoană apropiată federaţiei cameruneze pentru sursa citată.

Aceeaşi persoană susţine că jucătorul a ales să sufere în linişte, iar după această întâmplare nici nu ar mai fi vrut să audă de România. Lui Abang i-a expirat împrumutul la Astra la finalul sezonului trecut şi a revenit la New York Red Bulls. Aceeaşi sursă susţine că mai multe devăluiri vor fi publicate în zilele următoare.

Lasă un răspuns