DJ TigAie a murit, în urma unui accident rutier. Daniel Stănciulescu avea 61 de ani

Daniel Stănciulescu, cunoscut ca DJ Tigaie, a murit joi, la vârsta de 61 de ani, în urma unui accident rutier.

“În jurul orei 19.00, în apropiere de localitatea Misleanu din judeţul Ialomiţa, un bărbat de 61 de ani, din Bucureşti, care se deplasa pe DN2 dinspre Slobozia spre Urziceni, a pierdut controlul direcţiei de mers, iar autoturismul a pătruns pe contrasens, unde a intrat în impact cu un ansamblu auto. Acesta era condus de un bărbat de 55 de ani, din Constanţa. În urma impactului, conducătorul auto de 61 de ani a decedat, iar cel de-al doilea şofer, a fost rănit”, a declarat Andreea Loghin, IPJ Ialomiţa.

Bărbatul care şi-a pierdut viaţa este Daniel Stănciulescu, cunoscut ca DJ Tigaie.

Daniel Stanciulescu şi-a început cariera de DJ în 1974, punând muzică întâi în discotecile studenţeşti şi apoi în cele mai în vogă de pe litoral, Pui de Urs Olimp, Auto Night Venus, Melody Bar Mamaia etc., potrivit site-ului său oficial.

Între anii 1976 şi 1985, vara lucra pe litoral, iar iarna, în cluburile de la munte, iar din această perioadă datează şi porecla sa, “DJ TigAie”.

Între anii 1990 – 1991, a prezentat emisiuni muzicale la postul Radio Nova 22, dar şi-a continuat şi activitatea de DJ, iar, din 1998 a început să organizeze evenimente private şi corporate prin intermediul societăţii sale de sonorizare şi DJ-ing.