Doar reflecţii, cred

Şi mă întreb în întuneric de noapte, puteţi vedea încă lumina, poate fi încă bine, nu puteţi vedea nu vreau să lupte, etc şi aşa mai departe. Versuri ale omului Song. Asta e linsul sau pregătirea câinelui. sau coş subacvatice, care am înţeles este mare printre sportivi ca o cursa a doua.
Ar trebui să lucrez la albumul meu. Titlul de lucru este “un milion de ani şi cincisprezece minute în efectuarea”

Cred că acest lucru este posibil pentru că am cererea de garaj trupa pe pad mea şi am creat de fapt, două sau trei cântece decente. Şi eu nu vorbesc despre utilizarea buclele care vin cu aplicarea şi amestecare-le, vreau să spun, am încărcat instrumentele individuale şi scos notele individuale şi vocile adăugat pentru a crea muzică originală reală. Eu nu sunt Kanye (săraci, Kanye săraci), dar melodiile le-am făcut s-ar putea califica ca jazz experimental de fuziune eclectic, în cazul în care, desigur, aveţi unele tequila înainte de a asculta. Şi nu sunt prea atenţi. S-ar putea întâmpla.

Acest lucru apare pentru că în timp ce am păstra amânarea finalizarea acestei cărţi, care este deja aproape gata, şi pregătirea pentru această certificare în ianuarie (am studiat mai mult decât am scris), eu sunt încă în căutarea pentru muzica potrivita pentru a asculta în timp ce studia. … er, scrie.

Oricum, noaptea trecută în timp ce răsfoiam cărţile albe şi materialele de studiu pe care le-am dat peste radio. Garden, un site web care vă permite să tune în posturi de radio din întreaga lume. Şi am lucrat ascultând staţiile din Letonia şi Roma, venind la Londra şi apoi la Marrakech, unde am fost crashing. Mi se pare interesant cât de mult muzica americana este auzit peste tot în lume, chiar şi în ţările în care DJ-ii nu vorbesc limba engleză. Când mă uit la ea aşa, pot vedea unii sunt îngroziţi de influenţa culturală a acestei mici piese din America de Nord. Dar aceasta nu este o provocare politică, acest lucru este doar asculta muzica din Iran, Beijing şi Spania şi de a asculta aceleaşi cântece.

Înapoi la albumul meu, pe care eu sunt acum inspirat pentru a crea şi a pus pe SoundCloud. Am de gând să-l facă meu februarie proiect, după această certificare. şi cartea.
Acum, cred, se pare mai real, pentru că cine știe, poate am auzit chiar la radio undeva. Probabil că nu.

Barman. Am auzit de băutura pe care o fac în Norvegia la radio. Ai lapte de iac? Nu-i asa? Apoi, veţi avea nevoie de un corn de taur, unele SVEDKA vodka, un ou fiert…

Lasă un răspuns