Donald Trump, printre primele mesaje din 2019 , transmis lui Kim Jong-Un

Preşedintele american Donald Trump şi-a exprimat din nou dorinţa de a se întâlni cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un, la o zi după ce acesta a transmis că este mereu pregătit pentru un summit cu liderul de la Casa Albă, relatează Reuters.

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un a declarat că este pregătit oricând pentru un nou summit cu preşedintele american Donald Trump, dar a avertizat că ar putea urma „o nouă cale” dacă presiunea şi sancţiunile impuse de Statele Unite nu vor dispărea.

Prin intermediul unui mesaj televizat de Anul Nou, Kim Jong-Un şi-a manifestat determinarea pentru denuclearizare şi faptul că ţara nord-coreeană „nu va mai produce şi testa arme nucleare”.

Mesajul său a fost primit cu încredere de preşedintele american Donald Trump: „Şi eu aştept să mă întâlnesc cu Kim Jong-Un, care a realizat foarte bine potenţialul economic deţinut de Coreea de Nord”, a transmis preşedintele printr-un mesaj postat pe Twitter.

Kim Jong-Un a transmis că Adminstraţia de la Phenian a luat „măsuri practice variate” şi că Administraţia de la Washington a răspuns cu „măsuri de încredere, corespunzătoare acţiunilor practice”.

„Sunt mereu pregătit să mă întâlnesc cu preşedintele Statelor Unite, voi munci din greu pentru a produce rezultatele dorite de comunitatea internaţională şi nu voi eşua”, a declarat Kim Jong-Un.

Lasă un răspuns