Două accidente violente și un drum blocat în Arad

Cele două accidente s-au consumat cam în același interval de timp sâmbătă, 9 iunie, după ora 16:00. Primul accident s-a produs pe Autostrada A1, din direcția Nădlac spre Arad, înainte de ieșirea în orașul Pecica. Se pare că o camionetă ar fi intrat cu botul mașinii în parapetul despărțitor. Motivul poate fi neadaptarea vitezei la condițiile de drum și nepăstrarea distanței corespunzătoare dintre autoturisme. După accident s-a circulat greu, pe banda de urgență, până când a fost degajat carosabilul.

Cel de-al doilea accident, produs aproximativ o oră mai târziu, s-a consumat într-o curbă pe DN 69, între Șagu și Vinga, în curba renumită pentru numărul de accidente produse aici. Se pare că șoferul unui microbuz, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum a pierdut controlul volanului, în curbă, a pătruns pe contrasens și a ieșit în decor răsurnându-se. Din fericire, în acel moment din sens opus nu venea nimeni. Tot din fericire, în urma acestor accidente provocate de neatenție și grabă nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Furtuna ce s-a abătut peste Arad sâmbătă, a făcut ca traficul între Chișineu Criș și Zerind să fie blocat, zeci de minute, din cauza arborilor rupți și căzuți pe carosabil.

Lasă un răspuns