EURO 2019: Grupă GREA pentru România U21

România şi-a aflat adversarele de la Campionatul European din 2019, din Italia şi San Marino. Astfel, tricolorii mici se vor duela cu Anglia, Croaţia şi Franţa.

“Am venit să ne batem cu cei mai buni şi asta o să facem! Cred că, în acest moment, indiferent de adversarul pe care-l vom întâlni, vom pune probleme. (n.r. – Mbappe, convocat la Franţa U21?) Ar putea, dar eu cred că este mult mai bine să nu. Valorează atât de mult, încât ar fi mai bine să rămână acasă. Mai mult ca sigur nu vor să rişte o accidentare la tineret”, a spus Mirel Rădoi, imediat după tragere, la Pro X.

Fostul fotbalist încearcă să transmită încredere şi spune că România poate spera la semifinale: “Eu cred că putem face o figură frumoasă, venim să ne bucurăm de fotbal şi să creem probleme multor echipe. Vom vedea cât de repede vom putea afla informaţii despre ei (n.r. – Croaţia), e un adversar despre care nu ştim foarte multe. Ca orice istorie, la un moment dat, trebuie schimbată Da, putem spera la semifinale!”, a mai spus Rădoi, aflat la Bologna, la tragerea la sorţi.

 

Lasă un răspuns