Exista viata dupa moarte. Declaratia naucitoare a unui fizician. Pe ce se bazeaza

Cercetatorul Robert Lanza a incercat sa demonstreze faptul ca lumea nu ar avea sens altfel.

Cei mai multi oameni de stiinta nu cred in Dumnezeu si spun ca viata de dupa moarte fie e foarte putin probabil, fie este un nonsens. Si totusi, exista un cercetator, profesorul Robert Lanza, care spune ca are dovezi care confirma faptul ca existenta noastra continua si dupa ce murim. Iar dovezile sale isi au radacina in fizica cuantica.

Omul de stiinta spune ca moartea este o iluzie creata de contiinta noastra. El spune chiar ca viata creeaza Universul, si nu invers. Practic, spatiul si timpul nu exista in forma in care banuim noi ca exista, ele nu sunt lineare, iar moartea nu poate exista “intr-un sens real”, spune el.

“Credem ca viata este doar activitatea carbonului si un adaos de molecule – traim un pic apoi cadem in pamant”, spune profesorul din Carolina de Nord, SUA.

Lanza crede ca tot ce se poate intampla se intampla intr-un anumit moment in multivers, iar asta inseamna ca moardea nu poate exista in sensul pe care il intelegem noi astazi.

Cercetatorul sugereaza faptul ca forma si marimea obiectelor din univers e determinata de contiinta unei persoane. El spune ca atunci cand un om moare, viata lui devine o “floare perena care se intoarce sa infloreasca in multiver”, potrivit dailymail.

Lasă un răspuns