Factorii de a lua în considerare în instalaţiile de încălzire inducţie

Încălzirea cu inducţie este una dintre modalităţile unice de a încălzi direct o parte din metal electric prin circulaţia curenţilor electrici în loc de o torţă sau flacără deschisă. Maşinile de încălzire cu inducţie depind de caracteristicile energiei RF care transferă căldura la o parte prin undele electromagnetice. Există multe avantaje în această metodă. Partea nu atinge nici o flacără atâta timp cât nu există nici o sursă de contaminare a produsului. Inductor din interiorul unităţii nu se încălzeşte. Se concentrează pe cheia legii lui Faraday. O stare bună de energie RF trece curent electric alternativ printr-o bobină de cupru inductor care conţin partea încălzită. Inductor poate servi ca transformator principal ca partea metalica incalzita este de fapt un scurtcircuit secundar. Partea metalică care intră în câmpul magnetic circulă curenţii de paraziţi în interiorul piesei de prelucrat.

Sudare inducţie poate fi folosit pentru a topi, întărire şi obligaţiuni metale şi materiale conductoare. Există o serie de maşini de încălzire cu inducţie care oferă o combinaţie de consistenţă, viteză şi control pentru procesele de fabricaţie.

Eficienţa maşinilor de încălzire cu inducţie depinde de o serie de factori. O pereche de factori includ opţiunile parte, design inductor, capacitatea de putere şi temperatura exactă necesare pentru această cerere. Este posibil să se utilizeze un obiect de performanţă electrică, de obicei, metale pentru sudare inducţie. Materialele plastice împreună cu alte materiale neconductoare necesită încălzire indirectă printr-o susceptor metalică conductivă. Materiale magnetice sunt mai uşor de căldură, deoarece acestea au permeabilitate mare în comparaţie cu materiale non-magnetice.

Intensitatea încălzirii este un pas vital pentru a lua în considerare, deoarece aproximativ 85% din efectul de încălzire apare la prima vedere a materialelor conductoare. Intensitatea căldurii scade atunci când distanţa de la suprafaţă creşte. Frecvenţele de la 100 la 400 kHz sunt perfecte pentru bucăţi mai mici, în timp ce cicluri mai lungi de încălzire la frecvenţele inferioare funcţionează bine pentru o căldură profundă, penetrantă. Cât de mare este de multe ori puterea de inducţie calculată prin calcularea cantităţii de transfer de energie necesare pentru piesa de prelucrat. Acest lucru depinde de căldura specifică a materialului, masa sa şi, de asemenea, creşterea temperaturii necesare. Stilul inductorului este un aspect vital, deoarece câmpul magnetic diferit necesar pentru inducţie este dezvoltat în cadrul inductor. Inductor oferă un model precis de încălzire şi maximizează eficienţa puterii de încălzire a inducţiei.

Sablare creează depresiuni la prima vedere din metal prin aruncarea în mod regulat bile de nisip sau bile de oţel de un anumit diametru. Operaţiunea este realizată prin utilizarea ceva similar cu un pistol aura. O mașină de sablare este adesea folosit cu ținta. Serviciile de tratament termic cu inducţie continuă să fie pionierii în furnizarea de sisteme de sablare pentru companiile care necesită serviciile noastre. Organizaţia continuă să ajute marfa să îndeplinească inovaţiile şi

Lasă un răspuns