Fiica lui Gică Hagi joacă la Bucureşti! Va interpreta rolul unui personaj celebru din perioada interbelică

Kira, fiica lui Gică Hagi, a absolvit New York Film Academy, are 24 de ani, şi acum s-a întors în România pentru a juca în piese de teatru, puse în scenă la Bucureşti. Ea a apărut deja în producţia “Între chin şi amin”, iar acum o va întruchipa pe Martha Bibescu, cea care a fost scriitoare, om politic şi diplomat, fiind tototdată una dintre cele mai distinse personalităţi ale aristocraţiei europene din perioada interbelică.

“Sunteţi în Bucureşti pe 20 sau 21 decembrie? Vă aştept cu drag (şi cu emoţii!!) la o piesă de teatru în care am onoarea să o interpretez pe Martha Bibescu, alături de actori şi dansatoare cum numai în filme vezi :)). Şi la toată povestea se adaugă regia, muzica sau costumele…Iar despre rolul meu… Ce să vă spun? Mă bucur enorm să întruchipez, în an centenar, un personaj atât de frumos din istoria noastră”, se arată pe pagina de facebook a Kirei.

Dacă fiul său încearcă să-i calce pe urme şi a ales o carieră în fotbal, Kira a luat drumul cinematografiei în Statele Unite ale Americii, iar ultima vreme a venit cu o veste importantă. Plecată în SUA încă din 2014 pentru a studia la Academia de Teatru şi Film din Las Vegas, fiica antrenorului de la Viitorul s-a angajat la Ownzones Media, o companie importantă de peste Ocean.

Lasă un răspuns