Fostul preşedinte Traian Băsescu: Refuz să cred că România poate deveni Daddy SRL. Să îi luăm pixul din mână lui Dragnea

Fostul preşedinte Traian Băsescu, a declarat joi că, pentru a preveni un dezastru al ţării, singura soluţie este ca opoziţia să demită Guvernul prin moţiune de cenzură, susţinând că refuză să creadă că România poate deveni „Daddy SRL”.

„Să-i luăm pixul lui Dragnea ! Refuz să cred că România poate deveni Daddy SRL. Pentru a preveni un dezastru al ţării, singura soluţie este să-i luăm pixul din mână acestui Dragnea şi asta înseamnă moţiune de cenzură şi căderea Guvernului Dăncilă. Altă cale nu există. Măcar să încercăm”, a scris fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, pe Facebook.

El l-a criticat pe Liviu Dragnea că este singurul care ia decizii.

”Vrei să exploatezi gaze din Marea Neagră, te duci la Daddy; Vrei să cumperi rachete Patriot, te duci la Daddy; Vrei să construieşti corvete, te duci la Daddy; Vrei să echipezi maşinile de luptă cu turelele din Israel, te duci la Daddy; Vrei bani de la guvern pentru proiecte locale de dezvoltare, te duci la Daddy; Vrei să fii ministru, te duci la Daddy; Vrei să fii şef prin parchete, te duci la Daddy; Vrei să fii şef la Jandarmerie, te duci la Daddy; Vrei ca Limba Română să nu mai fie învăţată în şcoli, te duci la Daddy; Vrei să muţi o ambasadă, te duci la Daddy”, a adăugat Băsescu

Miercuri, fostul preşedinte al României a declarat că „<opoziţia> continuă să mimeze opoziţia la PSD-ALDE”, singura acţiune corectă şi necesară fiind însă o moţiune de cenzură.

”Moţiune de cenzură, acum! <Opoziţia> continuă să mimeze opoziţia la PSD-ALDE. Moţiune simplă pentru Carmen Dan, efect constituţional zero. Moţiune simplă împotriva ucigaşului de porci Daea, efect constituţional zero. Opoziţia a început procedura de modificare a Regulamentului Camerei Deputaţilor pentru a-l putea demite pe Liviu Dragnea, rezultatul va fi zero. Uite aşa ne prefacem a fi în opoziţie când de fapt cea mai mare problemă a ţării este Guvernul Dăncilă”, a afrimat miercuri, Traian Băsescu, senator PMP.

Lasă un răspuns