Greseli comune pentru a evita atunci când scrie un plan de afaceri

Ai o idee de afaceri uimitoare. Sunteti incantati, inspirati si incantati sa luati traseul de afaceri. Felicitări!

Următorul pas mare: scrie un plan de afaceri.

Deşi există o mulţime de sfaturi cu privire la modul de a scrie unul, vrem să mergeţi dincolo de elementele de bază şi răspândirea un pic de magie prin planul de afaceri. Deci, am crescut unele dintre greşelile comune pe care antreprenorii noi face atunci când îşi scriu planurile lor.

1: gândesc la planuri de afaceri doar pentru a căuta investiţii
Mulţi antreprenori în devenire cred că trebuie doar să scrie un plan de afaceri pentru a obţine investitori, dar este mult mai mult decât atât. Dezvoltarea unui plan de afaceri vă oferă posibilitatea de a evalua temeinic ideea ta, descoperi avantajele sale potenţiale şi provocările, şi, cel mai important, să le împiedice să se întâmple. Este sansa ta de a analiza cu atenţie punctele slabe ale ideilor tale şi să decidă dacă le puteţi depăşi sau nu.

Planurile comerciale ar trebui să vă ajute să descoperi obstacolele şi să decidă dacă ideea ta este complet nepractic. Este un test de presiune valoros pentru a vă ajuta să depășiți pericolele potențiale.

2. gândindu-mă că acestea sunt pretenţii de lux
De prea multe ori, atunci când lansezi idei de afaceri, oamenii sunt mai interesaţi de ce? De ce le pasă oamenilor de sponsorizarea ei? De ce este important pentru afacerea ta să existe?

Asta e cea mai importantă parte a planului tău. De ce ar trebui cineva cumpara produsul lor, chiar dacă este mai ieftin decât concurenţa? Poţi să le cumperi cu uşurinţă în magazin? Acesta este conceptul pe care oamenii cumpara si sunt nerăbdători să adopte ca misiunea lor de vânzări. În cele din urmă, clienţii vă faceţi griji mult mai mult despre asta decât pretenţiile sofisticate.

3. thinking that tu dont ‘ nevoie la spre learn de la Competition
Este bine să se întoarcă la alte companii care au făcut-o înainte şi împrumuta reţete lor pentru succes. Am înţeles că sunteţi un pic gelos de cât de bine au făcut. Dar despre imaginind exact au ajuns acolo? Cu ce au refuzat să se angajeze? De ce erai pasionat? Truc aici este de a şti ce face aceste companii de lucru şi apoi să le aplice la propria idee.

Uită-te la alte platforme pentru a vedea ce lecţii de a adopta. Ar fi util pentru a da o adresă pentru afacerea dumneavoastră şi consolida aşteptările dumneavoastră în realitate.

4. gândire numai în viitorul apropiat
Ia timp pentru a analiza imaginea mai mare. De ce vrei ca afacerea ta să fie cunoscută timp de cinci ani în viitor? Ce urme vrei să pleci? Gândiţi-vă dincolo de impactul actual al acestui produs sau serviciu.

Să ai o ambiţie este sufletul oricărei afaceri. Nu numai schimba lucrurile, dar înlocuiţi-le pentru mai bine. Şi, mai presus de toate, un plan de afaceri trebuie să surprindă acest sentiment pe fiecare pagină.

Când stai jos pentru a scrie planul de afaceri, asiguraţi-vă că pentru a lăsa unele spaţiu pentru autenticitate. Acest lucru vă va primi nvestors, clienti, de conştientizare, şi mai ales convingerea personală a companiei.

5. profitaţi de platforma Angel Investor
Există unele platforme online care găzduiesc o bază de date de capital de risc şi investitorii înger. Găsiți-le și începeți să vă conectați cu investitorii, ridicați-vă ideile de afaceri și câștigați-vă inimile.

Lasă un răspuns