Hagi s-a arătat deranjat de faptul că anumite persoane au spus că este subiectiv când vine vorba despre calităţile lui Ianis şi susţine că obiectivitatea sa n-ar trebui pusă la îndoială.

Totodată, Hagi a menţionat că nu înţelege de ce ar trebui să-şi ceară scuze pentru că i-a reproşat lui Contra selecţia făcută.

“Am înţeles că trebuie să-mi cer scuze. Dacă eu am ajuns să-mi cer scuze că vorbesc în România, atunci asta este un mare semn de întrebare, după tot ce am făcut în carieră. Atunci, îmi cer scuze că am investit în fotbal, că am muncit. Că am jucat 18 ani la echipa naţională la nivel înalt, că am peste 100 de meciuri la echipa naţională, că am jucat la 3 Campionate Europene şi 3 Mondiale. Şi, mai ales, pentru ceea ce am făcut după ce m-am lăsat.

Am spus o opinie mai dură, mai directă, mai specifică. Şi nu am primit răspunsurile punctuale, dacă este adevărat sau nu ce am spus. Am văzut că unii întreabă cine sunt eu să vorbesc. Păi, dacă nu ştiţi, luaţi CV-ul şi vedeţi acolo ce am făcut”, a spus Hagi, scrie gsp.ro.

Apoi, Hagi a anunţat că nu va mai vorbi despre convocările de la echipă naţională în perioadă următoare.

“Sper să nu interpreteze fiecare în felul lui, îmi cer scuze că mi-am permis să vorbesc despre echipele naţionale şi promit că, de acum încolo, până nu o să fiu implicat cu vreo funcţie la loturile naţionale, nu o să mai vorbesc despre asta. Nu mă mai întrebaţi pentru că nu vreau să creez o stare negativă, panică, sau să se spună că atac pe cineva. Îţi spun şi eu ca nea Ando, ‘mai bine taceam’. O să tac, o să mă uit şi o să sper că vom avea calificări. Nu trebuie doar să participăm, trebuie să ne şi calificăm.

Îmi spuneţi mie că sunt subiectiv doar pentru a creă o diversiune importantă? Eu, care sunt serios, care am valori profesionale clare, reguli şi principii, acelea de a face performanţă, unicul lucru care îmi place este acela de a fi cel mai bun. Ştiu că majoritatea din România e cu mine, dar este un grup frumos care nu vede faptele. Nu se poate vorbi de subiectivism când faptele arată performanţă. “, a mai spus Hagi.

În urmă cu o săptămână, Hagi i-a reproşat lui Contra că nu l-a convocat pe Ianis la echipa naţională şi l-a bănuit de interese ascunse.

Lasă un răspuns