Havoline şi Premium Lubricants organizatorii unei campanii promoţionale cu premii speciale

O campanie globală, care se defăşoară simultan în mai multe ţări, a ajuns şi în România prin intermediul companiei Premium Lubricants care de 20 de ani este importator şi distribuitor exclusiv al produselor Havoline în România.

Despre ce este vorba? Consumatorii români care vor achiziţiona, până pe 31 decembrie, produse Havoline participante la promoţie au ocazia să câştige vouchere speciale, în valoare de 1900 de lei, cu ajutorul cărora pot cumpăra experienţe speciale de pe site-ul Golden Moments.

Campania mai propune viitorilor câştigători şi 50 de premii sub formă de cupoane de carburant în valoare de 230 de lei fiecare şi 150 bidoane de ulei de motor Havoline de 4 litri.

Pentru a putea participa şi câştiga, consumatorii români trebuie doar să achiziţioneze unul dintre produsele Havoline particpiante la campanie (bidoanele de ulei de motor de 1, 4 şi 5 litri), să păstreze bonul şi să-l înscrie pe site-ul de campanie: https://goo.gl/SfU33U

Premium Lubricants şi-a început activitatea pe piaţa românească în anul 1999 ca parte a grupului american Texaco sub denumirea de Texaco Lubricants România. În anul 2002 odată cu fuziunea dintre Chevron şi Texaco, Texaco Lubricants România a devenit parte a noii companii formate şi şi-a schimbat denumirea în Chevron România. În anul 2014 prin schimbarea modelului de business al Chevron Global Lubricants în întreaga Europă , Chevron România a devenit Premium Lubricants şi este singurul distribuitor autorizat al produselor Havoline pentru România şi Republica Moldova.

 

Lasă un răspuns