Incendiu puternic la o hală cu produse lactate din Neamţ

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă seara, la o hală cu produse lactate din Târgu Neamţ, judeţul Neamţ, la acesta intervenind 28 de pompieri. O femeie a suferit atac de panică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Adrian Rotaru, a declarat că incendiul a izbucnit în piaţa din oraşul Târgu Neamţ, la hala cu produse lactate.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la acoperiş, iar în timpul intervenţiei, unei femei care locuieşte în zonă i s-a făcut rău.

“Incendiul se manifesta la acoperisul halei de lactate, iar la anexe generalizat. Nu sunt persoane surprinse. Suprafaţa este de aproximativ 1000 de metri pătraţi. O femeie a suferit un atac de panică şi i s-a acordat primul ajutor de către un echipaj SAJ”, a declarat, corespondetului MEDIAFAX, Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

rei ofiţeri şi 25 de subofiţeri cu mai multe autospeciale au intervenit pentru a stinge focul.Deocamdată nu se ştie care a fost cauza izbucnirii incendiului.

Lasă un răspuns