Începe sezonul pe „litoralul” de la Ghioroc

Plaja de la Ghioroc, acest litoral al arădenilor și nu numai, este pregătită de un nou sezon estival. Pentru al optulea an consecutiv, timp de 10 week-end-uri, pe plaja de la Ghioroc va răsuna muzica, vor fi multe concursuri și multă voie bună, totul în cadrul Ghioroc Summer Fest. Deschiderea oficială a sezonului estival 2018 va avea loc chiar în acest stârșit de săptămână, după cum a anunțat primarul din localitate, Corneliu Popi-Morodan. „Duminică, 1 iulie, va avea loc deschiderea oficială a sezonului estival de la Ghioroc. Le-am pregătit arădenilor foarte multe surprize pentru toată perioada, până la 1 septembrie. În acest sfârșit de săptămână vor avea parte de o mostră a ceea ce înseamnă distracția pe plaja noastră. Le-am pregătit petreceri cu spumă, color-fight, dar și muzică foarte bună. Alături de noi va fi Dj Andi, Dj Sebuh și NINHO”, a declarat primarul Ghiorocului.

ghioroc

Intenția autorităților este să transforme plaja de la Ghioroc într-o stațiune de interes național, în acest sens făcându-se investiții de an de an. Zona dispune de o parcare cu sute de locuri, plajă cu nisip și multe terase. Eforturile pentru realizarea festivalului de vară de pe plaja arădeană sunt depuse de Primăria Comunei Ghioroc, Consiliul Județean Arad, Centrul Cultural Județean Arad, Liga Studenților din Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad și Uniunea Studenților din România.

„Implicarea Consiliului Județean în dezvoltarea și mediatizarea unor obiective locale se simte tot mai mult. Am mizat foarte corect pe dezvoltarea zonei lacului Ghioroc, unde Consiliul Judeţean a investit sume importante, iar rezultatele s-au văzut: vara trecută am avut zeci de mii de turiști. Anul acesta sperăm că vom depăși rezultatele din 2017”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Foc de tabără, la final

Sezonul estival se va încheia în 1 septembrie cu tradiţionalul foc de tabără, iar a doua zi, 2 septembrie, se va deschide Festivalul Vinului.

Lasă un răspuns