Intervenţie la o vilă unde mai mulţi copii prezintă simptome de toxiinfecţie alimentară

Alertă la Bran, unde mai mulţi turişti cazaţi la o vilă prezintă simptome de toxiinfecţie alimentară. Poliţia s-a sesizat şi a început verificările.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că instituţia pe care o reprezintă a fost solicitată să intervină în cazul unui grup de turişti cazaţi la o pensiune din Bran.

“S-a primit o solicitare în acest sens, pentru persoane posibil cu toxiinfecţie alimentară. Din primele informaţii este vorba de şase copii şi un adult. La faţa locului este un echipaj SMURD şi trei de la SAJ. De la SAJ sunt echipaje cu medic, care îi evaluează”, aspus sursa citată.

La faţa locului se află şi poliţiştii.

“A existat un apel la 112 prin care se semnala că mai multe persoane acuză dureri abdominale. La ora actuală intervin cadrele medicale şi mai multe persoane au fost transportate la spital. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu cu privire la cele semnalate, iar împreună cu specialişti din cadrul altor instituţii cu atribuţii în domeniu vor demara, chiar în această seară, verificări la acea unitate”, a precizat Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Lasă un răspuns