Inundaţiile au făcut victime la Tulcea

Trei persoane au murit, iar una a fost dată dispărută, după ce au încercat să traverseze cu căruţa, marţi noaptea, un pârâu umflat de ploi într-un sat din judeţul Tulcea. Două dintre victime sunt copii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Salvatorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a fost alertaţi, marţi, în jurul orei 20.30, printr-un apel la 112, după ce doi adulţi şi doi minori au fost luaţi de apele umflate ale de un pârâu din satul Măgurele, comuna Topolog din judeţul Tulcea, în timp ce încercau să-l traverseze într-o căruţă.

„La faţa locului au fost deplasate o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi opt subofiţeri de la Staţia de pompieri Babadag, un autocamion de intervenţie şi o barcă pneumatică, o autospecială de muncă operativă şi şapte subofiţeri”, au anunţat reprezentanţii ISU Tulcea.

Ei au reuşit să găsească aproape de miezul nopţii două dintre victime, o femeie de 58 de ani şi un copil de 4 ani, ambele în stop cardio-respirator.

Medicii au încercat să îi resusciteze, dar niciunul nu a răspuns manevrelor, murind.

Ulterior, a fost găsit încă un copil, o fetiţă, de asemenea decedată.

Potrivit ISU Tulcea, cele trei victime care au murit sunt o femeie de 58 de ani, o fetiţă de 7 ani şi un băiat de 4 ani. Un bărbat de 68 de ani este căutat şi miercuri.

Lasă un răspuns