Iordache, ţinta #Rezist/ Un lider PSD cere pedepsirea protestatarilor/ Mesajul transmis de Poliţia Ilfov şi amenzile primite

Vicepreşedintele PE, Ioan Mircea Paşcu, a reacţionat, sâmbătă, după ce mai mulţi protestatari #Rezist, între care Mălin Bot şi Marian Ceauşescu, au vandalizat poarta şi garajul lui Florin Iordache, sublinind că aceştia „se aflau dincolo de raza de acţiune a braţului legii”

“Mai mulţi protestatari #Rezist, între care Mălin Bot, Cristian-Mihai Dide şi Marian Ceauşescu, au vandalizat poarta şi garajul lui Florin Iordache, desenând cu vopsea albă un mesaj obscen şi lipind mai multe afişe cu diferite mesaje, ca reacţie la semnele pe care deputatul le-a arătat în plenul Parlamentului.” De ce s-a ajuns pana aici? Pt ca aceşti oameni “servind cauza” se aflau dincolo de raza de acţiune a braţului legii!, a scris, Ioan Mircea Paşcu, sâmbătă, pe Facebook.

Ioan Mircea Paşcu a subliniat că protestatarii #Rezist au mai încălcat legea şi în alte dăţi, dar nu au păţit nimic.

„Dovada? Câte lucruri care încalcă legea şi-au permis şi nu au păţit nimic!? Acum, pt ca, după cât se pare, “cauza” începe sa fie pusă in discuţie, braţul legii pare sa isi fi mărit raza de acţiune şi, in sfârşit, “băieţii” ăştia s-ar putea sa şi plătească pentru comportamentul lor huliganic!Sa vedem …”, a completat europarlamentarul.

Florin Iordache poate depune plângere împotriva protestatarilor #Rezist care au lipit, sâmbătă, mesaje obscene pe poarta casei, în termen de 90 de zile, informează Ciprian Romanescu, reprezentantul Poliţiei Ilfov. Cei şase protestatari au fost amendaţi cu câte 300 de lei.

Un număr de şase protestatari #Rezist, între care Mălin Bot şi Marian Ceauşescu, care au vandalizat poarta garajului lui Florin Iordache, lipind mai multe afişe cu diferite mesaje obscene, au fost amendaţi cu câte 300 de lei pentru săvârşirea contravenţiei din Legea 61 (sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice), articolul 2, punctul 14.

Lasă un răspuns