Jandarm, la spital după ce s-a rănit şi a intrat în contact cu sângele unui om al străzii infectat cu HIV

DUMNEZEU NU DOARME

Un jandarm a fost transportat la spital, după ce a intervenit într-o altercaţie între doi controlori RATB şi un om al străzii. Jandarmul s-a rănit în timp ce încătuşa omul străzii, extrem de violent, el intrând în contact cu sângele celui din urmă, despre care s-a aflat că e infectat cu virusul HIV.

„În jurul orei 18.00 (joi, n.r.) un echipaj de jandarmi aflat în zona Universitate a observat într-o staţie RATB o altercaţie între mai multe persoane. Persoanele implicate erau doi controlori RATB şi o persoană fără adăpost, toţi având leziuni la nivelul feţei. Jandarmii au intervenit pentru imobilizarea persoanelor, persoana fără adăpost, extrem de violentă, fiind încătuşată”, informează Jandarmeria Capitalei.

Potrivit sursei citate, în momentul încătuşării omului străzii, jandarmul a fost zgâriat la mâna dreaptă, intrând în contact cu sângele acestuia, despre care s-a aflat ulterior că este infectată cu virusul HIV.

„Jandarmul rănit a fost transportat la spitalul Matei Balş pentru investigaţii şi tratament profilactic. Persoanele implicate, trei bărbaţi în vârstă de 27, 23 şi respectiv 43 de ani au fost conduse la Secţia 1 de Poliţie pentru cercetări”, mai spune sursa citată.

Lasă un răspuns