Junii de la UTA au făcut show

Arad. Tinerii „Bătrânei Doamne” au arătat că au viitor. Azi, pe terenul din Sânicolau Mic, UTA Under 17 a spulberat, pur și simplu, Ardealul Cluj, în prima manșă a semifinalelor Cupei României la fotbal. Deși se anunța un meci dificil, căci în campionat jocurile au fost echilibrate, victoriile fiind împărțite, trupa lui Sandu Gaica și Adi Ungur și-a spulberat adversarul, câștigând la o diferență care spune totul: 6-0.

Meciul a început cum nu se poate mai bine, chiar în starul său Miculescu deschizând scorul, cu o reluare simplă, din careul mic, la capătul unui corner: 1-0. Apoi, talentatul jucător al UTA-ei a mai reușit două goluri, ultimul de o frumusețe rară, după un driblig fin, spectaculos, mingea fiind scoasă dintre trei fundași, după care a fost catapultată în poartă. A fost 3-0 la pauză, iar arădenii îşi frecau mâinile fericiţi.

Însă, în partea a doua, junii UTA-ei nu s-au mulţumit cu scorul de pe tabelă şi au mai marcat de trei ori, prin Merian, Isac şi Vidican. A fost 6-0 şi „alb-roşiii” sunt ca şi calificaţi în marea finală.

UTA i-a avut în teren pe următorii: Zamfir – Haloș, Salka, Vidican, Mohaci, Dumitru, Isac, Hrezdac, Merian, Miculescu, Nistor. Au mai jucat: Tăședan, Pașcu, Cocriş, Duma şi Gavrilă. Returul este programat peste o săptămână, sub Feleac.

De notat că doi jucători de la Ardealul Cluj s-au accidentat atât de rău încât au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad.

Sâmbătă, cu Viitorul Constanța

După jocul de azi, cei de la UTA se pregătesc de manșa tur a semifinalelor Campionatului Național al Ligii Elitelor Under 17. De această dată, pe terenul din Sânicolau Mic sosește Viitorul Constanța, meci de alt calibru, infinit mai greu pentru elevii lui Sandu Gaica și Adi Ungur.

Lasă un răspuns