Kevin Spacey reacţionează după ce a fost pus sub acuzare pentru hărţuirea sexuală a unui tânăr

Actorul american Kevin Spacey a reacţionat luni după ce a fost pus sub acuzare pentru hărţuirea sexuală a unui adolescent într-un bar din Massachusetts, postând pe social media un videoclip în care pare a nega acuzaţiile, potrivit BBC.

Kevin Spacey a postat pe reţele de socializare un filmuleţ în care interpretează personajul Frank Underwood, din serialul “House of Cards”, face aluzie la scandalul sexual în care este implicat.

Filmuleţeul este intitulat “Let me be Frank”, un joc de cuvinte legat de numele personajului Frank Underwood, şi reprezintă prima ieşire în public a vedetei americane de la primele acuzaţii de hărţuire sexuală care îi sunt aduse.

“Voi nu aţi crede ce e mai rău fără a avea dovezi, nu-i aşa? Nu v-aţi grăbi să judecaţi fără a avea fapte, nu? Aţi făcut-o? Nu, nu. Voi sunteţi mai deştepţi de atât”, subliniază actorul.

“Categoric nu voi plăti preţul pentru lucruri pe care nu le-am făcut”, mai spune el.

Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresarea sexuală şi vătămarea corporală a fiului minor al unei prezentatoare a postului american Boston TV, iar aceasta este prima sa inculpare de când cariera de actor i-a fost distrusă de acuzaţii de abuzuri sexuale săvârşite asupra unor bărbaţi.

Incidentul ar fi avut loc în 2016, într-un restaurant din Nantucket, potrivit site-ului Associated Press.

Spacey, în vârstă de 59 de ani, este programat la o primă audiere pe 7 ianuarie 2019, la o instanţă din Nantucket, unde trebuie să răspundă acuzaţiilor de vătămare corporală şi agresare sexuală, a anunţat procurorul districtului Cape and Islands Michael O’Keefe, într-un comunicat emis luni.

Spacey riscă o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Lasă un răspuns