La UTA, încep negocierile cu jucătorii

Chiar dacă lucrurile nu sunt clare la UTA, există speranțe că viitorul va fi unul luminos. Team-managerul clubului, Marian Costea se zbate zilnic să aducă jucători, în special străini, dar spune că a identificat și surse de finanțare. Însă, nu e mulțumit cu banii ce îi poate atrage, vrea dublu, pentru a se putea bate la promovare.

Renegocierea contractelor

Se știe faptul că la data de 1 iulie majoritatea jucătorilor de la UTA sunt la final de contract cu clubul. În afara lui Polgar, jucătorii care au evoluat în campionatul trecut se antrenează sub comanda lui Ionuț Popa, semn că fiecare speră să continue la Arad, nimeni nedorind să plece.

Team-managerul clubului UTA, Marian Costea ne-a declarat că de astăzi vor începe negocierea pentru prelungirea contractelor.

„În principiu, doresc să continui cu toți jucătorii seniori care au evoluat campionatul trecut pentru UTA. Evident, voi avea o discuție și cu Ionuț Popa și – în funcție de doleanțele lui – vom discuta cu fotbaliștii de care are nevoie, Mâine începem negocierile” – ne-a declarat Costea.

Ceva ne spune că – totuși – nu vor fi abordați toți jucătorii seniori ce sunt la final de contract, mai ales că se mizează pe aducerea mai multor jucători străini. În plus, încă nu e clar obiectivul pentru campionatul următor.

Există sursă de bani

Marian Costea e încerezător că se poate continua activitatea la UTA, deoarece – spune el – a identificat o sursă de bani. Dar vrea cel puțin dublu, pentru a trage la promovare.

„Am găsit finanțatori pentru echipă, însă nu sunt mulțumit de banii pe care îi atrag. Sunt sume care nu ma satisfac, deoarece eu aș vrea 60.000 de euro pe lună, pentru a aduce jucători să ne batem la promovare. Însă, cei cu care sunt în discuții foarte avansate dau doar 25.000 de euro pe lună. Până la mijlocul lunii viitoare vom anunța și noii finanțatori. Îmi doresc, însă, să atrag bani și de la oamenii de afaceri din Arad” – ne-a spus Costea.

Lasă un răspuns