Liga Campionilor: Tottenham Hotspur şi Liverpool s-au calificat în semifinale/ Meci excepţional Spurs-Manchester City: 5 goluri în primele 21 de minute

Tottenham Hotspur şi Liverpool s-au calificat, miercuri seară, în semifinalele Ligii Campionilor. Tottenham a pierdut returul cu Manchester City, 3-4, dar s-a calificat cu scorul de 4-4, la general. Liverpool a trecut din nou de Porto, 4-1 şi merge în penultimul act cu scorul de 6-1, la general.

După un meci strâns în retur, în care Tottenham s-a impus cu 1-0, partida retur de pe terenul lui Manchester City a adus şapte goluri, cinci dintre ele venind în primele 21 de minute. Sterling a deschis scorul după doar patru minute, însă sud-coreeanul Son a reuşit o dublă în minutele şapte şi zece. Bernardo Silva a restabilit egalitatea un minut mai târziu, iar Sterling a adus-o din nou în avantaj pe City. Sergio Aguero a marcat pentru 4-2 în minutul 59, însă Fernando Llorente a marcat pentru Tottenham în minutul 74, ducând scorul la 4-3 pentru gazde, rezultat la care elevii lui Pochettino erau calificaţi. Momentul culminant al duelului dintre formaţiile engleze a avut loc în minutul 90+2, când Sterling a înscris, dar golul său a fost anulat pentru offside după verificarea VAR.

MECI EXCEPŢIONAL ÎNTRE TOTTENHAM HOTSPUR ŞI MANCHESTER CITY: 5 GOLURI ÎN PRIMELE 21 DE MINUTE

Liverpool s-a impus categoric şi în Portugalia, după ce a învins, în tur, cu 2-0, pe teren propriu. Mane a înscris în minutul 26, iar Salah a dus scorul la 2-0 în minutul 65. Militao a redus din diferenţă pentru Porto, iar Firmino şi Virgil van Dijk au stabilit scorul final, 4-1 şi 6-1 la general pentru Liverpool.

SEMIFINALE LIGII CAMPIONILOR:

Barcelona – Liverpool

Ajax – Tottenham