Liviu Dragnea, umilit în public! VIDEO | Reacţie uiluitoare: “Cum, mă, să faci asta?”

Liviu Dragnea (56 de ani) a fost umilit în public de către un artist din România. Este vorba despre solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu. Acesta a susţinut un discurs în care a şters pe jos cu PSD, în cadrul unui concert la Berăria H. Solistul a folosit cuvinte vulgare şi şi-a spus oful în faţa celor care au venit să-l ascute la concert.

”Fututi mortii mă-tii de PSD! Cum, mă, să treci contribuţiile de la angajat la angajator şi să spui că o să fie bine? (…) Noi suntem aici datorită lui f..i! Părinţii noştri s-au fu…t şi asta este foarte bine. Partea proastă este că şi părinţii altora s-au fu..t şi uite aşa au apărut Liviu Dragnea, Şerban Nicolae, Lia Olguţa Vasilescu, Codrin Ştefănescu, Dănuţ Andruşcă Doamne fereşte, Petre Daea Doamne fereşte de două ori, Viorica Dăncilă Doamne fereşte întruna, în continuu practic. Şi cu asta vreau să închei, dar vă rog eu frumos să nu-l pierdem pe f..i, pentru că ăla va fi doar începutul şi vom fi sfârşiţi. Într-o bună zi îl vom pierde şi pe m…e, iar într-o ţară condusă de PSD noi nu ne permitem să-l pierdem pe m..e. Nu mai avem ce să le dăm căci ne-au luat tot: banii, visele speranţele şi doar atât mai avem să le dăm.”, arată Dan Teodororescu.

Şi Gigi Becali, patronul FCSB şi fost om politic, a dezvăluit că vrea să-l dea jos “pe marele gangster Dragnea Liviu”. Becali a fost membru al Parlamentului European între iunie 2009 şi decembrie 2012 şi a făcut parte din Parlamentul României între 2012 şi 2013, anul în care a fost condamnat la închisoare. De asemenea, omul e afaceri a fondat şi Partidul Noua Generaţie.

Acum, finanţatorul echipei din Liga 1 Betano îşi doreşte să se reapuce de politică şi a făcut primul pas în acest sens, vrând să dea mâna cu Traian Băsescu, cel pe care nu de puţine ori l-a arătat public cu degetul pentru condamnarea din 2013: „M-am întâlnit şi cu preşedintele PMP, Eugen Tomac, la Teleferic, acolo la munte. I-am zis că vreau să mă întâlnesc cu Traian Băsescu, să unim toate forţele astea de opoziţie. Am uitat tot răul, gata. Mi-aş dori să mă întâlnesc cu el, că Băsescu e om deştept. Eu ţin minte doar atunci când m-a sunat la pauza meciului cu Valencia şi m-a invitat la preşedinţie. A fost o onoare pentru mine”, a spus Gigi Becali, pentru Romaniatv.net

La începutul lunii decembrie, Becali îl ataca pe Liviu Dragnea: “În Centenar dacă nu spunem adevărul când să-l spunem? În Centenar spunem adevărul. Şi ştiţi care este adevărul? Adevărul este că noi din punct de vedere al nivelului de trai suntem ultima ţară din Europa. Adevărul este că tot timpul avem probleme cu UE şi ne atenţionează despre lucrurile pe care le facem cu justiţia. Dacă vorbim de Centenar, noi, la ora asta, Ţara Românească este acaparată de mafie cu cel mai mare gangster în fruntea ei: marele gangster Dragnea Liviu. Şi dacă noi sărbătorim şi îi permitem unui gangster să distrugă o ţară în Centenar atunci noi suntem nişte găini şi nu mai vrem să fim noi demni. Care demnitate? Dacă suntem ultimii în Europa la toate? Care-i demnitatea? Dacă noi avem un gangster pe care nimeni nu poate să-l dea jos din statul român şi distruge ţara. Pe omul acesta chiar nu poate nimeni să-l oprească”, declara Gigi Becali.

Tot în Poiana Braşov, Becali a avut un conflict cu fostul ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu, poreclit „Syda”, cu care s-a certat într-un restaurant: ”Dacă mai face vreo declaraţie, îi rup o ureche. Pai ce, el e om să-l bat? El e un copil faţă de mine. Am vorbit cu el şi i-am zis că o să-l iert. Eu nu mă duc la biserică şi după mă bat cu oamenii. Sigur, zic că îi rup o ureche aşa ca la copii. Să stea şi părinţii lui liniştiţi că eu nu mă răzbun pe el. Eu nu sunt omul care să ţină minte răul”, a mai adăugat Becali.

Lasă un răspuns