Luaţi masa la 2018 Dublin festival-cele mai bune restaurante din Dublin

În Irlanda, este perioada din an pentru a începe să se bucure de alimente cele mai rafinate. Timp de o săptămână, iubitorii de mancare din Dublin City pot savura mesele pregătite în special de către un bucătar exclusiv în timpul mesei în Dublin festival.

Cina în Dublin festival

În tot oraşul, cele mai bune restaurante participă la acest eveniment anual. Există literalmente un gust disponibil pentru toată lumea. Irlandeză, franceză, italiană, americană din bucătăria asiatică şi rusească. Poţi încerca totul. Acum, în al nouălea an a avut deja un mare succes şi feedback-ul incredibil care pune Irlanda pe harta pentru gurmanzi internaţionale. Bucătari bine-cunoscut pregăti mese uimitoare din meniurile lor obişnuite. Dacă aţi fost de foame pentru a pierde aceste kilograme în plus de vacanţă de Crăciun şi aţi fost de aşteptare pentru o şansă de a ieşi şi bucuraţi-vă de o masă minunată, atunci acest lucru este!

Cu sprijinul grupurilor, ar fi Dublin Town şi Dublin Fashion, Festivalul a crescut enorm în ultimii ani. Acesta funcţionează între 27 februarie şi 5 martie în acest an.
Imagine de Food Festival Dublin alimentară

De obicei, ar trebui să rezervaţi mesele în avans. Deci, dacă nu ai făcut-o deja, fă-o acum! Fiecare restaurant este responsabil pentru rezervările proprii în timpul săptămânii festivalului, astfel încât să afle despre locul dumneavoastră preferat de alimentare şi a vedea când să se aplice. Unele locuri îl fac foarte exclusivist şi eliberează doar o cantitate limitată de bilete în timp. În acest caz, va trebui să te grăbeşti.

Exemplul perfect al restaurantului
Dacă doriţi un exemplu de unul dintre cele mai bune locuri de vizitat, aruncaţi o privire la restaurantul de foc. Ei au lansat doar meniul lor speciale pentru festival şi se pare absolut divin! Locul va permite doar 12 de persoane pe noapte şi au numai alimente în doar 4 nopţi în timpul festivalului. Asta înseamnă că doar 48 de oameni se pot bucura cu adevărat de ea. În plus, ei vor percepe doar €50 pe persoană pentru o masă evaluate la €150. Un absolut evident pentru a rezerva acest lucru cât mai repede posibil.

Să aruncăm o privire, bine?

Pentru început, acestea sunt oferind Ardsallagh brânză de capră (mmm!)

Foc-Restaurant-Dublin-Ardsallagh-capre-branza

Următoarea este o supă de ceapă franceză cu crutoane de usturoi şi un scoarţă de Gruyere.

Foc-Restaurant-Dublin-Franceză-ceapa-supa

Şi apoi ai venit peste o zonă de surf uimitoare şi gazon, care este un uscat de vârstă Bor coaste de carne de 35 zile… foame?

Foc-cel mai bun-restaurant-Dublin-surf-şi-gazon

Şi în cele din urmă, un fruct fantastic de pasiune bavaros va fi de aşteptare pentru tine.
Foc cel mai bun restaurant Dublin Passion fructe

Deci, ce este un Bavaro? Un cuvânt fantezist pentru spumă, cred. Aceasta va include un mousse de ciocolata alba cu crema de busuioc Puff.

Acest loc este cu siguranta unul dintre, sau dacă nu cel mai bun restaurant din Dublin cu siguranta.

Lasă un răspuns